Etos | Nagellak – Pearls All Over 12

Jullie kennen mijn verslaving wel, nagellak. Het begint nu een aardige verzameling te worden ( ik noem geen cijfers met het zijn er al 3 achter elkaar ), maar alsnog blijf ik nieuwsgierig naar nieuwe merken, kleurtjes en effecten. Zo schreef ik een tijdje geleden al over de nieuwe nagellakcollectie van Etos. Nu is het weer een klein feestje, want ik kreeg een andere kleur van deze collectie opgestuurd! Joepie! En ik ben nog geen eens jarig ( nog 4 dagen <3 ).

Lees in dit artikel wat ik vond van de nagellak Pearls All Over van Etos, nummertje 12. Een roze tint, dat dan weer wel. Ik heb altijd een beetje een haat-liefde verhouding met de kleur roze. Soms denk ik bluh ik lijk net Barbie en een ander moment denk ik, ik wil alleen nog maar de kleur roze! Overal!

 

Meer Etos producten: 
Shaping & Highlighting Kit
Lip Scrub Bubblegum
Sapphire Sky eau de toilette
Limited Edition Botanical Boost Orange Blossom & Ginger

 

 

 

De Etos nagellakcollectie bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren, waardoor er in totaal keuze is uit een aantal van 72 kleuren. Dat is ontzettend veel! Daarnaast zijn er ook nog 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagelbeschermende base coat. Waar ik ook erg benieuwd naar ben!

 

 

 

Deze keer dus de kleur 12, Pearls All Over. Een zoete roze kleur wat mij gelijk doet denken aan suikerspinnen. Ik vind dit nu al een mooie kleur!  Het is ook echt een prinsessen kleur, hopelijk dat hij ook straalt op mijn nagels.

 

 

 

Conclusie: Oh, wat een prachtige mooie kleur roze zeg! I love it. Dit is echt zo’n kleur die ik graag op zou doen met alle sierlijke en gezellige gelegenheden. Van dinertjes tot verjaardagen van vriendinnen, hij past overal bij. Ik ben echt verliefd op deze nagellakkleur.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ik ben heel benieuwd naar de andere kleurtjes 🙂

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

 

 

Deze nagellakcollectie is verkrijgbaar bij alle Etos filialen en kosten  €1,99 euro per stuk

Wat vinden jullie van roze nagellak?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *