Etos | Nieuw! Care & Styling Producten

Mijn haar is alweer na een paar jaar lekker lang geworden. Het is ook een tijdje geleden dat ik het toen heb gedoneerd en het vrij kort was geknipt voor mijn doen.

Aan de ene kant ben ik echt weer blij dat het lang is, maar aan de andere kant is het lastig om dat lange haar mooi volume te geven en in model te brengen. Nu kwam er een leuk pakketje binnen met de 3 nieuwe Care & Styling producten van Etos en was erg benieuwd wat deze producten met mijn haar zouden doen.

 

Andere reviews van Etos:
Mystic Night Eau De Toilette & Body Mist
Nieuwe nagellak in het assortiment x4
2x Color Care Lipsticks + Banana Powder
Hypoallergeen lijn voor de gevoelige huid

 

 

sea-spray-7

De totaal vernieuwde en verbeterde haarstyling-lijn van Etos bestaat uit een assortiment van maar lieft 20 producten. Dit zijn dus producten die er al zijn, maar Etos blijft niet stil zitten en voegde deze drie Care & Styling producten ook toe aan de lijn! Het is een Hair Oil, Sea Salt Spray en als laatste het herstellende Hair Serum.

Ik ben erg benieuwd naar het Hair Serum, want normaal vind mijn haar dit niet zo fijn en voelt het snel vet aan. Net zoals de Hair Oil eigenlijk, maar ik sta overal voor open en ben erg nieuwsgierig naar hoe mijn haar hierop gaat reageren!

 

 

 

sea-etos-4

We beginnen maar eerst een beetje safe met de Sea Salt Spray. Dit soort producten gebruik
ik graag in de zomer en het ruikt ook altijd zo lekker! Ik heb deze spray gebruikt op droog net gewassen haar en ik vond het fantastisch. Het ruikt, zoals ik al had verwacht, heerlijk naar zeezout. Niet te heftig, gewoon subtiel. Mijn haar krijgt er een flink boost van en met meer volume.

 

 

 

sea-etos-5

Dan over naar iets spannender product, de Hair Oil. Iets wat ik meestal oversla omdat mijn haar super snel vet word. Ik gebruikte dit product nadat ik mijn haar had gewassen en droog had gemaakt met de handdoek. Ik kamde mijn haar niet door, want ik dacht door de olie zal dit wel makkelijker gaan dan normaal. En ja hoor ik had gelijk! Ik pompte wat olie op mijn hand en maakte dit warm tussen mijn handen. Daarna bracht ik het aan bij de haarpunten en wreef ik het iets omhoog. Ik pakte mijn kam en ging er heel geleidelijk doorheen. It’s magic!

Dan de volgende dag, is het vet geworden? Nee, totaal niet! Mijn haar voelt super zacht en is ook een stuk minder pluizig. Het voelt ook als een soort bescherming voor mijn haar, heel fijn.

 

 

 

sea-etos-6

En nu het laatste product, een klein flesje Hair Serum om je droog en beschadigd haar te verzorgen. Deze serum verbetert je haarconditie en zorgt ervoor dat je haar zacht aanvoelt.

Dus ik aan de slag! Ik waste mijn haar, kamde het door en föhnde het droog. Mijn haar werd er door het föhnen erg statisch en daar loop ik ook vaak tegenaan in de winter. Ik pakte wat serum ( echt maar een drupje ) en wreef dit door mijn punten. Gelijk binnen een paar seconde had ik al resultaat. Mijn haar was minder statisch en voelde heerlijk zacht aan! Ook kreeg ik er een natuurlijke glans door en zag het er mooi en gezond uit. Mijn haar werd niet vet door dit product. Je moet wel oppassen dat je niet teveel gebruikt, want dan heb je kans op vet haar.

 

 
sea-etos-2Conclusie: De drie nieuwe producten van Etos zijn hele fijne producten die je haar absoluut niet vet maakt. Zeg maar dag tegen statisch en droog haar zonder volume, en hallo glanzend en zacht haar! Ik ben erg tevreden over alle drie de producten, maar ben zeker een kleine fan geworden van het Hair Serum. Wat een heerlijk product is dat. De naam Care & Styling doet Etos eer aan en maakt mij super blij met deze drie toffe producten!

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
De Hair Serum zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

De producten zijn verkrijgbaar bij alle Etos filialen.
Sea Salt Spray   150ML         € 4,99 euro
Hair Oil              125ML        € 3,99 euro

Hair Serum          30ML        € 3,99 euro

 

 

Wat voor producten voor je haar gebruiken jullie graag in de winter?

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: