Etos | nieuwe nagellak in het assortiment! x4

Etos is lekker goed bezig! Eerst een vernieuwde make-up collectie en nu hebben ze ook het nagellak assortiment uitgebreid én vernieuwd. Ik ben sowieso erg te spreken over de producten van Etos, maar nu hebben ze de nagellakflesjes een chiquer design gegeven en is de kwaliteit van de nagellakformule verbeterd. Dat is toch geweldig nieuws! De kleur en glans blijven nu nog langer zitten en ook droogt de lak sneller. Nou, dit moet ik eventjes goed gaan bekijken en uitproberen met een review. Ik kreeg 4 verschillende kleuren nagellak opgestuurd.

 

Meer Etos producten:
2x Color Care Lipsticks + Banana Powder
Hypoallergeen lijn voor de gevoelige huid
Fixing Spray
Eyeshadow primer + Hydrating primer
Marvellous Metallic Grey Winterlook

 

 

 

aviary-photo_131209368313372648

De flesjes hebben dus een chiquer design, en dat is ook te zien. Het heeft wat weg van de lakjes van Catrice, maar dan kleiner en subtieler. Het ziet er echt leuk uit. Daarnaast hebben de lakjes een nieuw kwastje, wat gemakkelijker te gebruiken is dankzij de spciale waaiervorm. In één simpele beweging zou je je nagels kunnen lakken. Hm, interessant.

 

 
aviary-photo_131209367129474970

Ik kreeg de volgende kleur opgestuurd: 4 White Frost, 10 Baby Love, 39 Jet Set en 58 Berry. Een mix dus van lichte en donkere kleuren. Perfect om te reviewen, want lichte kleuren kunnen wel eens niet zo goed dekken en donkere kleuren kunnen juist weer rare strepen krijgen.

De Etos nagellakcollectie bestaat uit 12 kleurranges met elk 6 kleuren, waardoor er in totaal keuze is uit een aantal van 72 kleuren. Dat is ontzettend veel! Daarnaast zijn er ook nog 12 top coats (waaronder Gold, Silver en Shimmer), plus een nagelbeschermende base coat. Waar ik ook erg benieuwd naar ben!

 

 

 

etos-kleur-2 etos-kleur-4

Dit is dus 4 White Frost. Een lichte wit-roze kleur die helaas niet super dekt. Ik heb hier maar liefst drie lagen aangebracht, maar alsnog blijft hij doorschijnend. Jammer maar helaas. Dit zie ik vaak gebeuren met super lichte kleuren. Je kunt hem wel gebruiken voor een basecoat als je versieringen wilt aanbrengen op je nagels zoals streepjes of diamantjes. Dan is hij wel perfect.

De kwast als waaiervorm werkt wel heel fijn! Etos had gelijk, je lakt super snel je nagels zonder veel te knoeien aan de zijkanten door de vorm van het kwastje.

 

 

 

 

etos-kleur-1 etos-kleur-5

Oeh wat vind ik 10 Baby Love prachtig zeg! Mooi Barbie roze, maar niet te donker. Hij kan door als een pastelkleur. Heel mooi en deze lak ga ik zeker vaker aanbrengen. Leuk als je bijvoorbeeld gaat voor een schattig jurkje naar een verjaardag. Dan maakt het je look helemaal af. 🙂

 

 

 

etos-kleur-3 etos-kleur-6

Dan komen we aan bij deze beauty 39 Jet Set. Een prachtige paarsachtige tint met een soort parelmoer erin verwerkt. Chique en ook goed dekkend. Ik heb hier maar twee lagen aangebracht, want dat was meer als genoeg. Ik vind deze kleur erg mooi omdat als de zon erop schijnt de tint wat verkleurd. Het geeft een extra effect!

 

 

 

etos-purple-2 etos-purple-1

En als laatste de donkerste kleur 58 Berry. Het deed mij gelijk denken aan Halloween omdat hij zo lekker donker en mysterieus is. Prachtige kleur, maar wel pas na drie goede lagen lak.

 

 
etos-kleuren

Conclusie: Een mooie kleur nagellak, voor een fijne prijs. Ik vind het echt zeker te doen, jammer alleen dat de lichtste kleur niet super dekt. Het kwastje is fijn om te gebruiken en zorgt ervoor dat je de nagellak gemakkelijk kan aanbrengen.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Zeker ga ik de andere kleuren kopen!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

Deze nagellakcollectie is verkrijgbaar bij alle Etos filialen en kosten  €1,99 euro per stuk

Welke kleur vinden jullie het mooist?

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: