Etos | Sapphire Sky eau de toilette

Soms zie je parfums staan en dan twijfel je of het wel iets is. Er liggen dan ook geen samples, daar heb ik dan zo’n hekel aan. Als het dan een duurt luchtje is koop ik het dan gewoon niet. Nu ben ik best wel fan geworden van de producten van Etos en zij hebben dus voor een kleine prijs heerlijke luchtjes beschikbaar! Ik schreef laatst al een review over de Evening Kiss en Mystic Night eau de toilette. Nu is het de beurt aan Sapphire Sky eau de toilette.
Ik ben heel benieuwd of deze ook zo lekker is als de vorige twee geuren!

 

Andere reviews van Etos:
Limited Edition Botanical Boost Orange Blossom & Ginger
Nieuw! Care & Styling Producten
Nieuwe nagellak in het assortiment x4
2x Color Care Lipsticks + Banana Powder

 

 

 

De eau de toilette zit zoals ik al had verwachten van Etos, in een mooie sierlijke flacon. Alle luchtjes van deze lijn zitten in zulke flesjes, en dat vind ik wel chique. Sapphire Sky heeft een grijze paarse gloed over de flacon en dat geeft een kleine hint naar de geur zelf.

De geur is licht en transparant. Het bevat een mix van citrusvruchten, bamboe en musk.
Echt een frisse parfum en vrouwelijk waar je helemaal vrolijk van wordt.

Belangrijkste geurnoten: mandarijn, iriswortel en musk.

 

 

Conclusie: Een fijne zachte geur die echt bij iedereen goed zou bevallen. Door de subtiele gloed van manderijn ruikt hij verfrissend en de musk maakt het onmisbaar. Een vrouwelijke parfum voor een kleine prijs <3

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ik denk dat ik toch meer voor de Evening Kiss ga, als ik er eentje nogmaals zou kopen.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja natuurlijk! Ook leuk om cadeau te geven.

 

De producten zijn verkrijgbaar bij alle Etos filialen.
Sapphire Sky Eau De Toilette   50ml          € 9,99 euro

 

 

Wat vinden jullie van de geuren van Etos? Of ben je er nog niet bekend mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *