Etos | Shaping & Highlighting Kit

Zag ik daar nou net de zon? Ja lieve lezers, het is alweer maart en hopelijk zal dezon zich meer laten zien de komende dagen. Ik ben die winter toch zo zat. Om mijzelf toch nog een beetje ‘zonnig’ in te stellen, review ik kleurige oogschaduwpalettes en prachtige lipsticks. Nu, er was weer zo’n dag en bekeek de producten die ik nog in mijn ‘review-bakje’ zitten.Wat zie ik daar nou? Een Shaping & Highlighting Kit van Etos? Dat ziet er mooi uit zeg!

Hup, ik pakte de camera en mijn accessoires en ging aan de slag met deze review.

Andere reviews van Etos:
Lip Scrub Bubblegum
Sapphire Sky eau de toilette
Limited Edition Botanical Boost Orange Blossom & Ginger
Nieuw! Care & Styling Producten

Deze beauty zag ik dus ineens in mijn ooghoek verschijnen. Snappen jullie waarom deze Shaping & Highlighting Kit mij opviel? Drie prachtige kleuren om je hele gezicht mooi te shapen zoals jij wilt. Dat was precies wat ik dacht toen ik deze kit zag liggen!

Dit is de kit in de kleur 002 en bestaat uit een highlighter, bronzer en blush. Allemaal vrij koele kleuren en dat vind ik nou net goed bij mij staan. Ik ben heel benieuwd.

De vormgeving van het doosje vind ik leuk bedacht, zo kun je gemakkelijk de kleur goed aanbrengen op je kwast. Geen gedoe met kleine vakjes haha. Ook vind ik het ‘raampje’ goed bedacht. Zo kan ik gelijk zien, zonder het doosje te openen, welke kleuren het ook alweer zijn als ik bezig ben met een make-up look te creëren. Nu op naar de kleuren!

Dit zijn de kleuren van dichtbij. Nu zie je goed dat de blush best veel roze bevat, de reden dat ik nog een foto extra wilde maken. Het zijn duidelijk koelere kleuren en hoop dat de combi van de blush en bronzer goed bij elkaar passen. De bronzer vind ik namelijk een iets warmere tint hebben. De highlighter is, ja een highlighter. Niet echt bijzonder, maar misschien als je hem gebruikt in combinatie wel mooier dan je denkt.

De blush en highlighter zijn mooi van kwaliteit, maar de bronzer vind ik wel wat poederig. Hopelijk niet als je hem aanbrengt dat zou namelijk erg teleurstellend zijn. Verder waren de kleuren wel makkelijk aan te brengen en was de kleur gelijk zichtbaar bij de eerste keer aanbrengen als swatch.

En hier de look te ik maakte met de Etos Shaping & Highlighting Kit. Hij zijn prachtige kleuren en ik ben erg tevreden over de blush en highlighter. Alleen de bronzer is toch wat poederiger en is daardoor nogal snel te donker op mijn lichte huid. Na goed blenden viel het gelukkig niet teveel op.  Ik draag hier trouwens ook een Etos lipstick die ik in dit artikel reviewde.

Conclusie: Dus de highlighter uit de Etos kit is super, de blush is perfect maar de bronzer is helaas een tegenvaller. Dat is nou net wat zorgt voor de shaping. Hij is te donker doordat hij zo poederig is. Je kan hem wel wat lichter maken als je goed blend met je kwast, maar alsnog vind ik het niet super goed.

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Nee, de bronzer vind ik niet goed genoeg helaas.
Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja.
Dit product is verkrijgbaar bij alle Etos filialen.
Shaping & Highlighting Kit 002     € 6,99 euro

Wat is jullie favorieten bronzer, highlighter en blush?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *