Etos | Sunny Breeze Eau De Toilette

Ja ja, ik weet het, komt zij weer met een zomerproduct. Ik ben een beetje laat, maar ik MOEST dit product een goede review geven omdat ik stiekem al had geroken en het mij aansprak hihi! Dus hierbij een artikel over de Sunny Breeze Eau De Toilette van het fijne budgetmerk Etos.


Andere reviews van Etos:

Nagellak – Pearls All Over 12
Shaping & Highlighting Kit
Lip Scrub Bubblegum
Sapphire Sky Eau De Toilette

 

 

 

Deze Sunny Breeze geur ruikt fruitig. Denk aan de ingrediënten citrus en sprankelende cassis. Je zit gelijk in die summervibes! Ook de geur van abrikoos en het vleugje amber is heerlijk.

Door de frisse combi heb ik gelijk zin om naar het strand te gaan! De Sunny Breeze is daarvoor zeker geschikt want het is één van de weinige parfums die je tijdens de zon kunt dragen zonder schade aan je huid aan te richten. Heel fijn!

 

Wist je dat: Alle producten van Etos dierproefvrij zijn? Geweldig!
“Vanaf 11 maart 2013 zijn alle make-up en persoonlijke verzorgingsproducten in Europa dierproefvrij. Europese regelgeving stelt dat het verboden is om make-up en persoonlijke verzorgingsproducten te verkopen waarvan de grondstoffen na 11 maart getest zijn op dieren. De veiligheid van de ingrediënten van make-up en persoonlijke verzorgingsproducten wordt nu aan de hand van alternatieve testmethoden gegarandeerd. Voor eindproducten was het doen van dierproeven in de EU vanaf 2004 verboden en in Nederland zelfs al vanaf 1997.”  Bron

 

 

 

Ik heb zelf geen last van irritatie door parfum of eau de toilette, maar er zijn genoeg mensen die helaas wel mee moeten dealen. Met deze geur van Etos is dat verleden tijd, want hij is zeer geschikt voor de gevoelige huid!

De flacon zelf vind ik ook erg leuk en zomers. Niet alleen door de achtergrond hoor haha, maar ook doordat het flesje doorzichtig is en een mooi lettertypen heeft voor dit seizoen.

 

 

 

Conclusie: Een verfrissende parfum die perfect past bij een zomerse dag ( of avond! ). Je ruikt hem de hele dag door als je hem ‘s ochtends op je huid spuit. Een heerlijke geur vind ik zelf, die ik zeker nogmaals zou kopen als hij op is.

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja heerlijk.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!

 

Dit product van Etos is te koop in alle filialen als hun eigen huismerk.

Etos Sunny Breeze Parfum     50ML      €9,99 euro

 

Welke budget parfum vinden jullie een aanrader?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *