Etos | Fixing Spray

Laatst schreef ik al een review over de nieuwe make-up producten van Etos waar ik een look mee maakte. Ook gaf ik mijn mening over de primers, maar nu is het tijd om te zorgen dat de make-up de gehele dag blijft zitten. Ik probeerde de Fixing Spray van Etos uit die ook hoort bij de nieuwe collectie. Blijft mijn make-up dan ook echt langer goed zitten? Ik ben benieuwd. Lees snel door om erachter te komen.

 

 

 

etos fix 1Deze fixing spray zou ervoor zorgen dat je make-up nog langer blijft zitten. Perfect natuurlijk als je uit gaat ‘s avonds of als je de hele dag druk bent en geen tijd hebt om het bij te werken. Ook zou het helpen met het verminderen van dat verveelde poederige effect als je je make-up net hebt aangebracht. Ik heb daar vaak last van, dus dit zou de ultieme oplossing zijn!

 

 

 

etos fix 2

Aan de slag dan maar! Ik sprayde het vanaf een armlengte over mijn hele gezicht. Ik denk zo’n 2 seconde, niet langer. Ik ruikt wel erg naar haarlak, dat moet ik wel bekennen. Eigenlijk niet zo lekker… Maar, het gaat om het resultaat dus ik ging de dag door met deze fixing spray van Etos.

 

 

etox fix 5

Aan het einde van de dag kon ik mijn conclusie trekken: het werkt echt! Mijn make-up zat nog goed op zijn plek ( geen rode plekken die onder mijn foundation weer vandaan kwamen ) en ook mijn oogschaduw zat er nog netjes op. Of haarlak hetzelfde effect heeft, geen idee dat ga ik niet proberen. Het ruikt er alleen wel naar.

Ga ik het nogmaals kopen? Hmm, ik denk het niet. Ik vind het toch een fijner idee om mijn make-up gewoon bij te werken en niet nog iets er overheen te sprayen. Stel je gaat veel uit en hebt daar geen zin in, dan zeg ik: Kopen die hap!

 

Dit product is te koop in de filialen van Etos.

Fixing Spray                 € 4,99 euro 

 

Gebruiken jullie een fixing spray? Waarom wel of niet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *