Action | Facial Sheet Mask Wild Rose Extract

Even genieten van een vrije dag, dat doe ik het liefst met een masker en rustige muziek op de achtergrond. Echt een moment voor jezelf nemen is gewoon heel belangrijk. Deze keer probeerde ik een masker van de Action, Facial Sheet Mask met wild rose extract. Ik begin steeds meer fan te worden van een sheet mask, lekker makkelijk aan te brengen en er ook weer zo af te halen. Heel benieuwd hoe deze is!

Andere masker reviews:
Dr. van der Hoog crèmemasker avocado
Bioré Houtskool masker 1 minuut zelfverwarmend
Rodial Dragon’s blood eye masks
HEMA Tompouce peel-off mask


Er liggen nog heel wat sheet masks te wachten, maar ik begon met de versie met wild rose extract & vitamine C. Dat klonk mij zo rustgevend in de oren dat ik dacht, die ga ik eerste uitproberen om te ontspannen!

Het masker moet voor een natuurlijke glans zorgen en je huid verzachten. De vitamine C helpt een handje om de huidveroudering tegen te gaan. De andere varianten zijn straks ook snel te lezen op de blog!


Oh, dat past niet echt he haha! Het masker was veel te groot voor mijn gezicht, het was wel lachwekkend. Hij was wel gemakkelijk aan te brengen, maar helaas verschoof hij snel van de huid doordat hij veel te nat is. Heel jammer want voor de rest vond ik hem wel fijn. Ik liet hem 10 minuten erop zitten.


Mijn huid na het masker voelt echt wel zachter en ook de roodheid in mijn gezicht is wat verminderd. Verder, niet iets bijzonders. Het is een prettig masker om een keertje te proberen. Nu ben ik wel benieuwd geworden naar de andere varianten!


Conclusie: Hij is voor mij iets te groot en blijft niet goed op mijn gezicht ‘plakken’ doordat ze te nat zijn. Alsnog maakt het mijn huid wel zachter en is mijn roodheid wat verdwenen. Verder niets bijzonders, maar voor die 55 cent per stuk is het zeker een keer fijn om te gebruiken!

 

 

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Nee, maar ben wel benieuwd naar de andere versies!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ik denk het niet.

 

Dit masker is verkrijgbaar bij de Action filialen.
Facial Sheet Mask Wild Rose extract & Vitamin C     1x    ongeveer  €0,66 eurocent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *