Fashion | 8x foute kersttruien 2016

Vergeet Sinterklaas en zijn pieten, we rollen gelijk door naar de kerst! Wie heeft er nou geen zin in de feestdagen? Lekker gezellig met je vrienden en/of familie. Alleen er is één ding, gaan we netjes of toch gewoon casual? Nu kun je ook gaan voor het volgende, namelijk een foute kersttrui. Ik bedoel, dan ben je toch in de kerstsfeer en je hoeft niet in je dunne panty en jurkje ( wat eigenlijk ook veelste koud is ) kerst te vieren. Iedereen blij, en jij ook blij met je warme trui.

Nu heb ik voor de lezers die er toch aan zitten te denken om een foute kersttrui aan te schaffen, een lijstje gemaakt voor truien die je wellicht leuk gaat vinden. Ze zijn fout, maar wel draagbaar. Niet dat als je binnenkomt bij je familie ze met grote ogen je aankijken van: Ben je nou helemaal gek geworduhh!? Nee, zo ver gaan we dan ook weer niet. Alle truien zijn betaalbaar, de duurste is 30 euro. Dat is zeker te doen vinden jullie ook niet?

 

 

Hipvoordeheb.nl

trui-1-santiedeze #santie trui maakt jou de leukste kerstvrouw van het jaar. nu kun je, inclusief baard,
als een echte kerstvrouw rondlopen. Ook is hij groen, en dat vind ik een mooie kleur voor de kerstdagen. Deze trui kost 29,99 euro. 

 

 

trui-2-express-your-elfHoe grappig is deze mopshond trui verkleed als een elf, jouw elf! wie verzint het haha. hij kijkt trouwens echt schattig en de tekst Express Your Elf maakt het helemaal af. Hij kost 21,99 euro.

 

 

trui-3-fleece-navidadEn dan de laatste foute kersttrui van Hipvoordeheb.nl die zeker niet te missen is.
Fleece Navidad, haha geniaal! het schaap staat er ook nog eens vrolijk op met zijn kerstkostuum. Deze kost 21,99 euro.

Wees er wel snel bij bij deze webwinkel, want de truien vliegen de deur uit!

 

 

H&M

trui-4-take-it-slow-in-the-snow De bekende winkelketen H&M loopt ook niet achter met zijn kersttruien dit jaar. Deze luiaard met zijn oorwarmers zag ik verschijnen op de website en hij moest natuurlijk wel in dit lijstje voor komen. Kijk nou hoe vrolijk die kijkt. ‘ Take it slow, in the snow. ‘ tsja, luipaarden zijn ook zo snel hahaha! De trui kost 19,99 euro.

 

 

trui-5-springende-hertjesAls je nou niet zoveel zin hebt in een foute kersttrui met tekst, dan is deze trui met springende hertjes misschien wat voor jou. de kleuren maakt de trui lekker ouderwets, en dat maakt hem juist zo leuk. Hij kost 24,99 euro.

 

Wehkamp.nl  (C&A)

trui-6-jolly-christmasDe Wehkamp had ook nog een schattige foute trui van C&A op hun website staan. deze vind ik wel één van mijn favorieten uit het lijstje hoor. Jolly Christmas everyone! Hij kost 19,90 euro.

 

 

Forever21trui-7-hohoho

Hohoho, merry christmas! Deze foute kersttrui van Forever21 is zo lekker vrolijk en zo fout.
Ik vind hem ook tof omdat de letters erop zijn geplakt en dat geeft toch iets extra’s. Dit is nou echt een trui die ik zou kopen om even goed fout bezig te zijn. Deze trui kost 25,00 euro.

 

 

trui-8-schoorsteen

En dan last but not least deze kerstman-springt-door-de-schoorsteen-trui, geniaal! Dit is wel de foutste kersttrui van allemaal, en volgens mij als ik goed kijk is de kerstman erop geplakt net zoals bij de vorige trui. Echt leuk bedacht en zeker als je hem iets te groot koopt. Dan draag ik hem het liefst met een legging, zo heb je het toch warm. Het model staat er ook lekker hipster op trouwens. Zo van I don’t care! Hij kost 25,00 euro.

 

 

Nou dat waren de foute kersttruien van 2016. Ik vind het tof dat dit weer een beetje weer in de mode is, even niet chique aankomen bij de schoonfamilie. Gewoon in een trui die met kerst te maken heeft, kan makkelijk.

Heb jij nog een trui die ik echt even moet bewonderen, laat het achter in de comments! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *