Favorieten kinderfilms van vroeger! Deel 3

En daar is hij dan, het derde deel van mijn reeks ‘Favorieten kinderfilms van vroeger.
Ik blijf het leuk vinden om hierover te schrijven en elke keer als ik weer wat onderzoek doe naar kinderfilms uit mijn jeugd, stuit ik vanzelf weer op een film waar ik helemaal niet aan gedacht had. Hoevaak had ik die film wel niet gezien en hoe kan ik die nou vergeten, potverdorie?!

Hier komen ze dan, de vier films waar ik vroeger graag naar keek, en waar ik nog steeds
de hele verhaallijn van ken, geweldig!

 

 

 

De reddertjes

Schermafbeelding 2015-10-27 om 20.10.25

Je kent ze vast wel, die kleine muisjes die de grootste avonturen beleefde. Er zijn volgens mij ook meerdere films van zoals dat ze ergens in de woestijn zijn, ofzo? Tja, niet alles is nog terug te vinden op beeld jammer genoeg. Wie kent deze avonturiers ook nog?

 

 

 

 

Het zakmes

Schermafbeelding 2015-10-27 om 19.56.47

Dan weer eens een Nederlandse film, waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Mijn vriend kwam ermee en na het zien van deze video herkende ik het gelijk! “Ik sla op mijn trom!’ Haha, heerlijk dit. Het jongetje speelt trouwens ook steengoed, leek net echt.

 

 

 

 

The Incredible Journey

Schermafbeelding 2015-10-27 om 19.55.36

Twee honden en een kat spelen in deze film genaamd The Incredible Journey de hoofdrollen. Ja, ze praten ook nog eens! Dit vond ik toch zo fascinerend vroeger, dat ik hem vaak genoeg heb gezien waardoor ik nu nog steeds weet hoe die afloopt hihi!

 

 

 

 

Anastasia

Schermafbeelding 2015-10-27 om 19.44.09

“Dancing bears painting wings, thinks I almost remember” Ik kan het hele liedje nog meezingen, zo mooi. Dit was de film waarbij ik letterlijk de videoband heb kapot gedraaid. Zo ontzettend vaak heb ik hem gezien, en hij verveelde nooit. Zeker niet toen ik iets ouder werd en ook begreep waar ze over zong. Mooi verhaal, prachtige liedjes en ook nog eens met grappige stukjes. Wat wil je nog meer?

Wat voor films keken jullie graag naar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *