Favorieten kinderfilms van vroeger! Deel 4

Dit is hem dan, het laatste deel van de serie ‘Favorieten kinderfilms van vroeger’, waar veel bezoekers van genoten hebben! Ik hoop dat deze vijf films een mooie afsluiter zal zijn en misschien verschijnt er op een dag nog wel een deel 5. Wie zal het zeggen!
Geniet in ieder geval van deze post en vertel mij of je er eentje herkent!

De andere delen:
Deel 1
Deel 2
Deel 3

Matilda
Schermafbeelding 2015-11-15 om 16.32.22

Deze moet je wel kennen als je net zo oud als mij bent ( 22 ). Kleine Matilda merkt dat ze iets meer kan dan andere kindjes en gebruikt dit ook heel goed! Magie, het maakt een kinderfilm helemaal het eind. Althans dat vond ik vroeger, en eigenlijk nog steeds!

 

 

 

 

Abeltje
Schermafbeelding 2015-11-15 om 16.37.27

Een Nederlandse film die ik wel heel vaak heb gezien. Op een gegeven moment wist ik gewoon wat ze gingen zeggen per scene haha! Het is ook een toffe film waar je echt om moet lachen, en ook nog Nederlands. Makkelijker kun je het niet hebben.

 

 

 

 

Lang Leve De Koningin
Schermafbeelding 2015-11-15 om 16.42.04

We blijven even hangen bij de Nederlandse kinderfilms. Deze film moest en zou tussen mijn favorieten kinderfilms komen te staan, Lang leve de koningin! Ken je hem niet? Ga hem dan zeker kijken. Laatst heb ik hem nog op tv gezien en vond hem nog steeds erg leuk 🙂

 

 

 

 

Ciske De Rat
Schermafbeelding 2015-11-15 om 16.48.08

‘Krijg toch allemaal te klere!’ Haha, heerlijk hoe die dat zegt. Ciske de Rat is echt een film die eigenlijk wel iedereen een keer heeft gezien. Het is ook een spannende film en het heeft een sterke verhaallijn. Ciske heeft namelijk veel meegemaakt en de problemen houden maar niet op. Dat is duidelijk te zien in deze film.

 

 

 

 

Blub Ik Ben Een Vis

Schermafbeelding 2015-10-27 om 20.09.01

Oke ik was al wat ouder, maar toch wil ik hem er even bij zetten. Blub ik ben een vis werd mede mogelijk gemaakt door K3 ( de oude versie haha, to soon? ) en het verhaal is super spannend. Ik bedoel, je veranderd niet elke dag ineens in een vis of kwal! Wil je een keer lachen, dan moet je deze echt eens zien!

 

Dat was de serie met mijn favo kinderfilms van vroeger. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en te lezen. Het waren er een heleboel, maar ik keek ook veel films toen ik klein was.

 

Laat in de comments weten welke film jij vaak keek toen je klein was!

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: