Feestdagen | Kerst en Nieuwjaar Make-up Looks 2017

Zo het is alweer een paar dagen januari, het jaar is voorbij en zo ook de feestdagen. Toch wil ik jullie mijn make-up looks laten zien van de kerst en nieuwjaar waar ik op visite ging bij mijn vriend zijn familie. Misschien heb je al wat foto’s voorbij zien komen op Instagram van deze dagen. In dit artikel laat ik de looks uitgebreid zien en geef ik aan welke producten ik heb gebruikt. Altijd handig als je precies naar die ene kleur oogschaduw of lipstick zoekt!

 

Andere make-up looks:
Etos Limited Edition kerst make-up look
MUA Kerst make-up look
MUA Get The Festival Look
Isadora My Birthday make-up look

 

 

Kerstavond

Het is kerstavond, het begin van de feestdagen en in mijn gedachten komt dan gelijk het idee om rode lipstick op te doen. I love it! Ik was op deze avond samen met mijn vriend bij mijn vader, Monique en mijn zusje Marinte. Heerlijk relaxed en daar hou ik van. Geen gourmet maar we hebben genoten van een lekker stukje vlees, salades, groentes en natuurlijk de welbekende aardappeltoefjes. Yummie! Oh, ik dwaal weer af met eten excuse me haha!
Nu de make-up look van de avond.

 

Kerstavond make-up look

Basis
Primer: Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum
Foundation: MUA Skin Define Matte Perfect Kleur Ivory Flush
Wenkbrauwen: BeYu Catwalk Star Eyebrow
Primer: MUA Pro-Base Argan Plush Concealer kleur Fair
Powder: Catrice Transparant Mattifying Powder Sense Of Simplicity
Contour: MAC Bronzer Powder kleur Golden
Blush:  GOSH Natural Blush kleur 42 Melon
Highlighter: MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder kleur Gold
Fixing: MUA Pro-Base Mattify Fixing Mist

Ooglook
Primer: Etos Eyeshadow Primer
Palette: Etos Intense Colors For Multiple Looks palette 1 en 2
Mascara: Essence I Love Extreme Crazy Volume Black

Lippen
Lipstick: Etos Color Care Secret Temptation

 

 

1ste Kerstdag

Na een relaxte avond bij mijn vader gingen we ‘s middags naar de opa en oma van mijn vriend. Gezellig met een groepje gourmetten, tsja het is toch kerst hé. Ik vind gourmetten er toch wel bij horen bij kerst. Wat vinden jullie?

Het was een rustige look geworden met lichte tinten en daar hou ik ook van. Ik had niet zo veel zin in heel opvallend en dan val ik al snel op dit soort looks.

 

1ste Kerstdag make-up look

Basis
Primer: Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum
Foundation: MUA Skin Define Matte Perfect Kleur Ivory Flush
Wenkbrauwen: BeYu Catwalk Star Eyebrow
Primer: MUA Pro-Base Argan Plush Concealer kleur Fair
Powder: Catrice Transparant Mattifying Powder Sense Of Simplicity
Contour: MAC Bronzer Powder kleur Golden
Blush: Miners Cosmetics Color Quilt Blush kleur Warm Sun
Highlighter: MUA Luxe Glow Beam Highlighting Powder kleur Gold
Fixing: MUA Pro-Base Mattify Fixing Mist

Ooglook
Primer: Essence I Love Stage Eyeshadow Base
Palette: MUA Luxe Metallic Eye Palette kleur Alchemy
Mascara: Etos Volume Waterproof Black

Lippen
Gloss: HEMA kleur 03 ( van mijn moeder geweest )

 

 

Nieuwjaarsdag

Uh, vergeet ik niet 2de kerstdag. Jazeker maar op deze dag had ik geen make-up op haha wat een verassing he? Mijn moeder kwam naar Zutphen om een paar daagjes te blijven en samen met mijn vriend erbij hebben we genoten van deze dag zonder teveel make-up en chique kleding. Gewoon lekker in je huispak, heerlijk!

Dus we komen gelijk aan bij Nieuwjaarsdag waar ik op visite ging bij mijn vriend zijn moeder. Als echte traditie aten we stamppot buffet wat mij elk jaar weer de liefde voor stamppot doet vergroten. Ohja, make-up look hihi.

 

 

 

 

Met Nieuwjaarsdag besloot ik te gaan voor een blauwe ooglook met een zachtroze tint lipstick. In combi met mijn warme cosy coltrui voelde ik eventjes echt de koude winter.

 

Nieuwjaarsdag make-up look

Basis
Primer: Paula’s Choice Resist Smoothing Primer Serum
Foundation: MUA Skin Define Matte Perfect Kleur Ivory Flush
Wenkbrauwen: BeYu Catwalk Star Eyebrow
Primer: MUA Pro-Base Argan Plush Concealer kleur Fair
Powder: Catrice Transparant Mattifying Powder Sense Of Simplicity
Contour: Etos Shaping & Highlighting Kit kleur 002
Blush: Etos Shaping & Highlighting Kit kleur 002
Highlighter: Etos Highlighting Powder kleur Rose
Fixing: MUA Pro-Base Mattify Fixing Mist

Ooglook
Primer:  Etos Eyeshadow Primer Illuminating
Palette: Christian Faye Quattro Eyeshadow Blue
Mascara: Etos Volume Waterproof Black

Lippen
Lipstick: Ellen Betrix lipstick kleur 26

 

Wat voor make-up looks hebben jullie gecreëerd
met de feestdagen? Ik ben heel benieuwd! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *