Films | Favorieten kinderfilms van vroeger! Deel 1

Iedereen kent de klassieke Disney films van vroeger wel. Van Sneeuwwitje tot Jungle Book, je hebt ze vast wel eens gezien. Ik ben echt een mega fan van films, maar ook toen ik klein was keek ik ze graag. Niet alleen de klassieke versies, er zaten ook andere films tussen die de meeste mensen ook wel kennen.

Films wil ik meer gaan bespreken op mijn website, en als aftrap begin ik met mijn favorieten kinderfilms die ik graag keek toen ik nog een klein meisje was met twee kleine staartjes en mijn knuffel tegen mij aan. Hier komen ze!

 

 

De Grote Vriendelijke Reus

Schermafbeelding 2015-09-15 om 20.53.05

Wie kent deze film nog? Ik heb hem laatst opgezocht en gekeken. Het is zo lief gemaakt, en de stemmetjes zijn perfect! De Grote Vriendelijke Reus oftewel GVR wilde ik vroeger vaak zien. Het heeft ook echt een goed verhaal erin, iets wat je kinderen kan bijbrengen.

 

 

 

The Indian In The Cupboard

Schermafbeelding 2015-09-15 om 20.54.29

 

Van deze film heb je ook de Nederlandse versie, en die heet ‘De indiaan in de kast.’ Dit was toch wel een hele spannende film, niemand mocht de indiaan zien natuurlijk. Een groot geheim, en ook wel een leuk geheim!

 

 

 

The NeverEnding Story

Schermafbeelding 2015-09-15 om 20.55.59

 

 

Eigenlijk behoort deze wel tot een klassieker, ‘The NederEnding Story’ is een wel hele fantasierijke film. Ook hier ziet een goede verhaallijn in en genoot ik van de avonturen 🙂

 

 

 

Babe

Schermafbeelding 2015-09-15 om 21.47.12

Er zijn meer films van Babe het big, maar deze vind ik wel het leukst. Niemand gelooft in de eerste instantie in hem, maar dan komen ze erachter dat hij niet zomaar een biggetje is!

 

Dit was deel 1 van de serie ‘favorieten kinderfilms van vroeger’.
Welke films kennen jullie nog? En wat is jouw favorieten kinderfilm? 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *