Floor17 | Lekker eten + Staircase run

“kom je ook gezellig icerobics’en op 85 meter hoogte?” Dat werd mij gevraagd en ik dacht, doen we! Natuurlijk totaal niet bij stilgestaan dat ik totaal niet sportief ben aangelegd…

Ik werd uitgenodigd om bij Floor17 heerlijk te genieten van een frisse work-out en van de lekkere hapjes die je erna zou krijgen. Dat leek mij wel wat, en een paar dagen later zat ik in de trein richting Amsterdam. Het was nat weer en daardoor ging helaas icerobics niet door. Only4ladies, die het sportieve gedeelte regeles,  had heel wat anders voor ons in petto. ‘Misschien wat kleine pushups’, dacht ik nog. Ik zat er helemaal naast!
floor 17 2

Het was een warm welkom bij Floor17, op de 17e etage van Ramada Apollo Amsterdam Centre. Samen met andere bloggers genoot ik van een super healthy smoothie met cranberry, komkommer, selderij en bietjes. De smaken waren zo puur en zoet dat ik er energiek en wakker van werd. Dat kwam goed uit want de work-out moest nog beginnen!

 

 

 

floor17 4

Oké, eerst nog wat lekkers voordat we vet gaan verbranden. Een kleine salade en om het af te maken nog een muntthee ( wel met honing wat ach ik ga zo toch sporten ).

 

 

 

floor 17 3

Nou, het eten mocht er zijn hoor! De hapjes waren echt om je vingers bij af te likken. Na dit momentje van voedsel en smoothies kregen we een rondleiding door het restaurant. De keuken was open en dat vind ik eerlijk gezegd altijd wel vertrouwelijk overkomen. Zo van, kijk wij hebben onze keuken netjes!

 

 

 

floor17 7

Wauw, wat zat je toch schitterend in dit gebouw. Het uitzicht was zo mooi! Oh, wacht op deze ik-hou-van-fotograferen-foto zie je alleen de tafel haha!

 

 

 

floor17 8

Kijk dit is beter! Je kon helemaal rond door het gebouw en dus alle kanten van Amsterdam zien. Ik bleef kijken en had eigenlijk tijd te kort. We moesten snel verder want we wilde nog het terras zien en nog sportief bezig zijn ( sporten hoeft niet perse hoor… )

 

 

floor17 6

Ah, daar is de verlaten natte ijsbaan. Echt jammer dat nou precies die dag regen moest vallen, maar de tijd kan je niet terugdraaien. Er komt trouwens nog een leuke winactie om zelf wel eens te gaan schaatsen op 85 meter hoog! Hou mijn website goed in de gaten.

 

 

Staircase run - 01

Toen was het tijd voor de work-out. Nou ik heb het geweten, een staircase run! Wat, ik ben al uitgeput als ik thuis de trap heb gehad… Haha, nee zo erg is het ook weer niet maar een geweldige conditie heb ik niet.

Oke, ik werd gelukkig geen laatste. Ook was ik best snel boven, van de 10e etage naar de 17e binnen ongeveer 60 seconde. *Geeft zichzelf een schouderklop*. En dat zonder flauw te vallen, ik vind het knap.

Na deze zwetende opdracht dat ik nog: zo nu weer bij de openhaard zitten met m’n muntthee, oh boy wat had ik het fout. “Kom op girls, nog even wat push-ups en planking!” Mijn spieren voelde zuur, maar ik zetten door en ging ervoor! Daarna was ik helemaal op.

 

 

floor17 5

Nadat ik het zweet van mijn voorhoofd had geveegd en een flesje water naar binnen had gewerkt, was het tijd op te relaxen. Prachtig uitzicht en wat lekkere hapjes was mijn beloning.
Ik was blij dat ik weer kon zitten haha!

Ik heb het erg gezellig gehad met de andere bloggers en bedankt Floor17! Weer een mooi plekje in Amsterdam ontdekt en kom zeker weer eens langs om te genieten van jullie prachtige uitzicht!

Weten jullie nog een mooi plekje in Amsterdam?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: