Garnier | Loving Blends Mythische Olijf Shampoo & Conditioner

Ken je dat? Je staart naar een product en dan loopt er een onbekend iemand langs en zegt dan:’ Die is echt heel fijn, zeker een keer proberen!’ Nou, dat gebeurde mij en je raad het al. Ik ben ‘geinfluenced’ door deze onbekende mevrouw want ik nam de producten mee! De Garnier Loving Blends Mythische Olijf Shampoo & Conditioner. Lees in dit artikel in ieder geval wat ik van deze shampoo en condioner vind!


Reviews van haarverzorging:
Andrélon | Special Amandel Shine lijn voor dof haar
Salthouse | Dode Zee Therapie Anti-Roos Shampoo
Action | Ultra Silver Hair Mask
Erica | Sensitive Hypoallergeen Shampoo

Ze vertelde mij dat vooral je hoofdhuid er rustiger van werd en schilfers en roodheid weg zou trekken. We hadden had namelijk over psoriasis en andere huidaandoeningen. Ik vind dat altijd zo leuk om van onbekende te horen wat zij graag gebruiken en vooral waarom. Hebben jullie dat ook wel eens?

De producten van Loving Blends zijn niet alleen goed voor je haar, maar het merk is ook toegewijd aan een duurzame productie van shampoos, conditioners en haarmaskers. Ze streven naar verantwoord oogsten van natuurlijke ingrediënten. Dat vind ik al een groot pluspunt!

We beginnen uiteraard met het wassen van het haar. Dat deed ik met de Garnier Loving Blends Mytische Olijf Shampoo. Speciaal gemaakt voor uitgedroogd haar door het mooie ingrediënt olijfolie. Een intense voeding die het haar hersteld tot in de punten. Natuurlijk, zonder dat haar zwaar aanvoelt. Je haar voelt zacht en is gemakkelijk in model te brengen. Rijk aan vetzuren en antioxidant vitamine E.

Maar nu, is het ook fijn voor de hoofdhuid? Jazeker! Ik merk echt dat mijn hoofdhuid een stuk rustiger aanvoelt en ook zeker minder droog en schilferig. De mevrouw in de winkel vertelde om hem heel even te laten intrekken. Dat heb ik de tweede keer gedaan en mijn hoofdhuid voelde heerlijk zacht!

Zoals je op de achterkant kunt lezen is de Garnier Loving Blends Mythische Olijf Shampoo siliconenvrij, de fles is gemaakt van 30% gerecycled plastic en 100% recyclebaar. Super goed!

Dan over naar de Garnier Loving Blends Mythische Olijf Conditioner. Ook deze is speciaal gemaakt voor uitgedroogd haar door de fomule samengesteld met Olijfolie. Intense voeding en herstelt tot in de punten. Ook dit product maakt het haar niet zwaar. Heel belangrijk, want vaak genoeg maak een condioner of masker mijn haar zwaar en futloos.

Mijn haar voelt zacht en intens gevoed aan. Ook in de conditioner zit de krachtige antioxidant Vitamine E en is rijk aan vetzuren. Wat mij opvalt is dat mijn haar super makkelijk uit te borstelen is als ik dit product gebruik en het geeft mijn haar een mooie gezonde glans!

Conclusie: Twee prachtige producten van Garnier Loving Blends zijn prima te gebruiken voor mijn schilferige en gevoelige hoofdhuid. Mijn haar voelt bovendien zacht en intens gevoed aan.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja!

Beveel ik deze producten aan?
Ja, zeker een keer proberen 😉


De producten van Garnier zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat, Bol.com en Etos.

Garnier Loving Blends Mythische Olijf Shampoo 300ML  € 4,09 euro   
Garnier Loving Blends Mythische Olijf Conditioner 250ML  € 4,09 euro

Welke shampoo en conditioner gebruik jij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.