Glamglow |Waterburst Hydrated Glow Moisturizer

Als je naar mijn reviews kijkt is het denk ik wel duidelijk, ik ben gek op skincare! Dat vond ik een paar jaar geleden nog niet, maar toen snapte ik er allemaal ook niet zoveel van. Mijn huid was droog doordat ik gewoonweg de verkeerde producten gebruikte. Het is ook zoeken naar jouw perfecte skincare routine! Daarom review ik graag verzorgingsproducten. Voor jou, voor mijn lezers. Zodat jij weet wat je eraan hebt en wat misschien een ideaal product voor jou kan zijn! Dit keer probeer ik de Glamglow Waterburst Hydrated Glow Moisturizer uit.

Een hele mond vol! Wat doet deze crème voor je huid? En voor wie is hij geschikt? Lees het in deze review!

Skincare reviews:
E.L.F. Cosmetics| Supermask Masker
The Ordinary | Caffeine Solution 5% + EGCG
My Clarins | Re-Boost Refreshing Hydrating Cream
Bioré | Blauwe Agave Baking Soda & Houtskool Detox Masker

Zoals we zijn gewend van Glamglow zit het in een simpel potje, maar de kleur van de Waterburst laat je verbazen. Hoe fel blauw is dit! Nu ga je een flinke blunder vertellen… Zonder mijn bril op te hebben dacht ik: ‘Oh leuk een maskertje, even uitproberen.’ Guess what, je raad het al. Ik bracht dit blauwe goedje heel royaal op mijn gezicht en nam een moment voor mijzelf. Was trouwens heel prettig, totdat ik na 10 minuten het van mijn gezicht wilde halen hahaha! Ja, ik maak ook fouten lieve lezers. Dit moest ik natuurlijk wel even met jullie delen.

Dan nu over naar de inhoud, de Glamglow Waterburst Hydrated Glow Moisturizer. Een verzachtende crème wat meer aanvoelt als een gel. Hij is daarom heerlijk aan te brengen en trekt onmiddelijk in de huid.

Met het Hyaluronzuur-complex hydrateert de huid 72 uur lang door, zelfs na het reinigen van de huid. De formule van deze crème is fantastisch. Het is namelijk zo dat als je de moisturizer aanbrengt hij gelijk in waterdruppels transformeert die zorgen voor hyper-hydratatie. Dit zie en voel je meteen!

De Glamglow Waterburst Hydrated Glow Moisturizer is geschikt voor de normale, droge en gecombineerde huid. Eigenlijk dus voor iedereen die wat meer hydratatie nodig heeft. Eerlijk, dat heeft echt elke huidtypen nodig!

Het is een gewichtloze ‘watercrème doordat het dus in waterdruppels veranderd in aanraking met de huid. Dit komt doordat er water uit Jeju Island is toegevoegd, een vulkanisch paradijs midden in de Zuiderzee van Korea. Het kan 1000x zijn gewicht dragen in water!

Ingredienten
Water\aqua\eau, dimethicone, glycerin, dipropylene glycol, hydrogenated polyisobutene, sea water\aqua maris\maris aqua, sea salt\maris sal\sel marin, limnanthes alba (meadowfoam) seed oil, 1,2-hexanediol, dimethicone/peg- 10/15 crosspolymer, sodium hyaluronate, nymphaea caerulea flower extract, sasa veitchii extract, corylus avellana (hazel) seed oil, centaurium erythraea (centaury) extract, triticum vulgare (wheat) germ extract, hordeum vulgare (barley) extract\extrait d’orge, nymphaea alba (water lily) flower extract, squalene, trehalose, sodium palmitoyl proline, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, butylene glycol, fragrance (parfum), limonene, citral, phenoxyethanol, blue 1 (ci 42090)

Conclusie: Na een paar keer goed te hebben gebruikt ( op de goeie manier, oeps ) vond ik dat mijn huid minder droog aanvoelde. Ook zag ik meer glow, een gezonde glans op mijn gezicht. Ik ga dit product zeker vaker gebruiken en het potje opmaken. Love it! Het heeft geen intense geur, wat mij ook aantrekt. Normaals hebben namelijk de producten van Glamglow aparte geuren. Dit is voor de verandering ook wel eens prettig.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Hij is prijzig, maar misschien met een leuke aanbieding!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Hydratatie heeft iedereen nodig, dus ja.

De producten van Glamglow zijn alleen verkrijgbaar bij Douglas.nl en in de filialen.

Glamglow Waterburst Hydrated Glow Moisturizer 50gr  € 46,25 euro   

Welke moisturizer gebruik jij nu?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.