Green Tree | Creëer warmte in eigen huis

Een spannende film, bak popcorn en wat heerlijk ruikende geurkaarsen op de achtergrond, mijn ultieme kerstgevoel. Geen poespas, gewoon genieten! Die tijd van het jaar is bijna aangebroken want we zitten alweer in de maand november en al snel zal december volgen! Warm thuis zitten in je pyjama of onesie ( zit ik dan als zebra op de bank hihi ) en lekker genieten van de avond.

Ik ben echt zo’n huismus die daar al vroeg mee begint in het jaar, maar dit keer heb ik mij ingehouden. Nu is de vraag natuurlijk, hoe breng je sfeer en warmte in huis? Ik ga je helpen 🙂

 

 

green 3

Als eerste zorg je voor een warme deken voor op de bank zodat je lekker kan wegkruipen tijdens jouw kerstfilm. Ook kun je alvast een geurkaars aanzetten zodat de geur zich kan verspreiden door de kamer. Hmmm, het ruikt nu in mijn kamer heerlijk naar kaneel, echt het gevoel van kerst! Wat vinden jullie een bepaalde geur voor de kerstdagen?

 

 

 

green 1

Zo, je kamer ruikt heerlijk en je zit lekker op de bank naar een film te kijken. Na een tijdje trekt toch die geur een beetje weg, maar daar heb ik een oplossing voor. Wat dacht je van een spray van Green Tree! Dat is toch zo fijn. Gewoon even sprayen door je kamer, alsof je een klein vreugdedansje maakt, en je kamer ruikt weer fris en fruitig!

Tip: je kunt je kamer ook wat knusser maken door te spelen met kussens. Leg wat sierkussens op je bank van groot te klein en je creëert binnen een mum van tijd gezelligheid.

 

 

 

green 4

Geniet van deze koudere grauwe dagen door je eigen huisje wat op te fleuren met warmte en licht. En uh, vergeet je warme chocomel met slagroom niet. Dat doet het altijd goed 🙂

Wat doen jullie om je huisje wat knusser te maken in het winterseizoen? 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: