Guhl | Color Forming Mousse (goudblond)

Mijn haar, soms weet ik echt niet wat ik ermee aan moet. Het is namelijk super steil en ook de kleuren worden steeds donkerder. Ik wil gewoon mijn blonde lokken behouden! Nu zag ik in de winkel de Color Forming Mousse van Guhl liggen en was erg nieuwsgierig hierover. Word je haar echt lichter? En verspreid het dan ook wel goed door je haar? Het is tijd om het uit te proberen.

Hebben jullie dit soort producten al eens gebruikt? Ik hoor graag jullie ervaring!

 

Andere reviews van Guhl:
Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo
Nieuw! Lijn Vochtherstel
Zilver Shampoo en Anti-Geel Masker

 

 

Zelf gebruik ik graag producten van Guhl en sta daarom sneller open voor dit merk als ze weer iets nieuws hebben of iets wat ik nog niet ken. Mijn haar wordt ook steeds doffer en donkerder van kleur. Heel jammer, want ik vond mijn lichtblonde lokken net zo mooi! Nu kan ik dus met deze Color Forming Mousse in de kleur Lichtgoud blond 82 mijn haar weer wat lichter krijgen.

 

 

 

Dit is dus een uitwasbare mousse wat je haar een levendige kleurverfrissing geeft. Ook zou het een natuurlijkere versteviging geven. De kleur houdt ongeveer 1-3 wasbeurten aan.

Gelukkig was ik mijn haar niet elke dag en zou ik er dus lang plezier aan moeten hebben.
Op de foto hierboven zie je hoe je haarkleur eruit komt te zien bij bepaalde tinten.

 

 

 

Before: Dit was mijn haar voordat ik de Color Forming Mousse van Guhl erin masseerde. Het heeft wel wat kleur natuurlijk, maar toch mis ik die lichte glans die ik eerst altijd had. Ik heb mijn haren net laten knippen om wat meer effect te krijgen met laagjes.

 

 

 

After: En dit was mijn haar erna, ja mooi! Je ziet echt duidelijk dat mijn haar een stuk lichter is. Ik ben erg tevreden en mijn haar voelt door de mousse ook zeker niet vettig of plakkerig. Gewoon goed! Wel zag ik duidelijk de kleur om mijn handen nog zitten, dus voor de volgende keer handschoenen aan doen.

Na ongeveer 3 keer wassen was de kleur er helemaal uit. Precies wat ze hadden aangegeven. Je hebt gelukkig ook maar ter grootte van een pingpongbal nodig om je hele haar te doen. Nou heb ik zelf dik haar, dus als je wat dunner haar hebt zal dit zelfs minder zijn!

 

 

 

Conclusie: Ik ben zeer tevreden over dit product, want het resultaat mag er zeker zijn! Mijn haarkleur is zeker lichter en ik merk dat mijn haar ook steviger aanvoelt. Het hangt niet meer zo slap naar beneden. Met dit kleine beetje volume ziet het er al een stuk beter uit.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Jazeker! 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja dat sowieso. 

 

Dit product is verkrijgbaar bij o.a. KruidvatEtos en bij Bol.com.
Guhl Color Forming       75ML          € 5,59 euro ( prijs bij Kruidvat )

 

 

Wat vinden jullie van dit soort producten? Wat is jou ervaring?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *