Guhl | Nieuw! Lijn Langdurig Volume

Het verzorgen van mijn haar is meestal een flink karwei. Mijn lange blonde lokken moet ik zorgvuldig wassen en zorgen dat het niet droog word. Ook is mijn haar best dik en daardoor heb ik iets meer product nodig dan normaal. Ik wissel graag af tussen merken om het goed te verzorgen en zoek altijd naar een manier om mijn haar pluisvrij en volume te geven.

Deze keer probeerde ik de vernieuwde lijn van Guhl Langdurig Volume uit wat bestaat uit een shampoo, conditioner, Treatment Spray en Styling Spray voor fijn, futloos en slap haar. Perfect voor mijn haar dus!

 

Andere reviews van Guhl:
Color Forming Mousse ( goudblond )
Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo
• Nieuw! Lijn Vochtherstel
• Zilver Shampoo en Anti-Geel Masker

 

 

 

Deze vernieuwde lijn “Langdurig Volume” van Guhl verbetert de haarstructuur na elke wasbeurt door de Blauwe Lotus en Biotine-Vitamine B-Complex. Het extract van deze Blauwe Lotus uit China is rijk aan essentiële voedingstoffen versterkt het ook het haar langdurig vanaf de aanzet tot in de kleine puntjes.

Gelukkig zijn mijn punten niet dun, maar helaas heb ik wel last van futloos en slap haar.
Deze lijn zou mijn haar langdurig krachtig volume geven en daar ben ik heel benieuwd naar!

 

 

We beginnen de verzorging van het haar met de Shampoo om het haar heerlijk schoon en zacht te krijgen. Deze shampoo verbetert dus de haarstructuur wasbeurt na wasbeurt en versterkt het haar voelbaar vanaf de aanzet tot in de punten.

De shampoo ruikt fris en bloemig, I love it! Ook heb je maar weinig nodig om je haar goed te kunnen wassen. Zelfs met mijn dikke lange haar heb ik niet veel nodig en dat is heel fijn.

 

 

 

Zo, het haar is schoon nu op naar de Volumegevende Conditioner. Helaas heb ik heel snel vet haar dus ik moet altijd oppassen met het gebruik van conditioner. Ik gebruik het daarom alleen in de punten en een klein beetje over mijn hele haar. Niet op mijn hoofdhuid, want dan is mijn haar zo weer vet!

Deze conditioner versterkt het verzwakte haar langdurig na elke wasbeurt voor 85% voller haar. Ook dit product ruikt lekker naar bloemetjes en mijn haar voelt gelijk heerlijk zacht. De conditioner geeft souplesse zonder mijn haar te verzwaren en is daardoor ook makkelijker kambaar. Heel fijn als je lang haar hebt haha!

Na mijn douchebeurt maakte ik mijn haar droog met een handdoek en sprayde ik de Volume & Verzorging Spray Treatment geleidelijk door mijn haar. Hmmm, dat ruikt weer heerlijk! Deze spray heeft een 2-voudige werking namelijk gewichtloze verzorging EN voller haar in één.

Ik föhnde mijn haar en ik zag duidelijk flink wat meer volume in mijn haar verschijnen. Deze spray heeft een effectieve hittebescherming tot 220˚C dus ja haar verbrand je niet! ( niet zoals dat ene meisje op Youtube haha ).

Na een paar dagen moest ik mijn haar nogmaals wassen en na de wasbeurt gebruikte ik deze de Föhn Active Styling Spray van Guhl. Deze spray geeft flexibele, langdurige fixatie en zorgt voor soepele styling. Ook geeft het 48 uur krachtig volume en zichtbaar voller haar. Hopen dat het net zo goed werkt als de vorige spray!

En ja hoor! Mijn haar had meer volume en ik kan het veel makkelijker in model kneden. Natuurlijk blijf ik haar hebben wat na een paar uur weer inzakt, helaas. Alsnog met wat haarlak merkte ik dat het veel beter bleef zitten en langer.

 

 

 

Conclusie: Ik ben erg tevreden over deze vernieuwde lijn Langdurig Volume van Guhl en zeker de conditioner en shampoo die mijn haar heerlijk zacht en verzorgend achterlaat. De Volume & Verzorging Spray Treatment is ook zeker een fijn product en ik merk echt dat als ik het gebruik dat mijn haar makkelijker in model kan worden gekneed.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
De shampoo en conditioner zeker!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

Dit product is verkrijgbaar bij o.a. KruidvatEtos en bij Bol.com.
De prijzen hieronder zijn van Kruidvat.
Guhl Langdurig Volume NIEUW  Shampoo                                                250ML          € 6,99 euro
Guhl Langdurig Volume NIEUW  Volumegevende Conditioner                    200ML          € 6,99 euro
Guhl Langdurig Volume NIEUW  Föhn Active Styling Spray                       150ML          € 7,49 euro
Guhl Langdurig Volume NIEUW Volume & Verzorging Spray Treatment     180ML          € 9,99 euro

 

 

Wat gebruiken jullie graag van Guhl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *