Guhl | Nieuw! Lijn Vochtherstel

Het weer slaat om, de kou komt deze kant op en zoals altijd heeft mijn haar er ook moeite mee. Statisch, droge punten en dof. Mijn haar heeft veel te verdragen dus. Om het een boost te geven bij een warme douche probeerde ik de nieuwe lijn van Guhl uit namelijk Vochtherstel.

Er werd namelijk een paar weken geleden een groot pakketje bezorgd en ik ging er gelijk mee aan de slag. Ik vind het altijd fijn om van shampoo te veranderen als er een seizoenswisseling is. Als ik mijn make-up producten aanpas met de herfst en winter, doe ik dat het liefst ook met mijn haarverzorging.

 

 

guhl-8

De  nieuwe lijn bestaat uit vier producten namelijk een shampoo, conditioner, haarmasker en een intensive spray treatment. Dus, genoeg om je haar even goed te verzorgen!

Het haar wordt herstelt en het hydratatie niveau wordt in balans gebracht. Dit door de Tucuma ( een soort balmboom ) en olie. Het voedt het haar tot in de punten en de droge delen van je haar krijgen een boost van vocht binnen.

 
guhl-3

Ik heb nu een paar keer de producten getest en vind het echt heerlijk ruiken. Een beetje een fruitige geur en het doet mij denken aan een vakantie op een tropisch eiland. De verfrissing is optimaal en ik geniet ervan wanneer ik deze lijn gebruik.

De shampoo doet netjes zijn werk en maakt mijn haar goed schoon. Ook ruikt mijn haar lekker en blijft de geur goed hangen als ik klaar ben met douche en mijn haar opdroogt. Mensen die ik tegenkwam dachten dat ik een nieuwe parfum op had hahaha!

 

 

 

guhl-6

Dan op naar de verzorgende conditioner die ook weer zo lekker ruikt net zoals de shampoo. De conditioner is heerlijk zacht en je hebt maar een klein beetje nodig. Ik gebruik dit echt alleen in mijn puntjes en werk dan een klein beetje ophoog, maar nooit op mijn hoofdhuid.
Zo wordt je haar te snel vet en dat moet je natuurlijk niet hebben.

 

 

 

guhl-4

Om mijn haar een extra boost te geven zit er ook een intensief verzorgend masker bij de lijn. Hier ben ik nog niet heel bekend mee, want eerlijk gezegd gebruik ik zelden een masker voor mijn haar. Het is wel heel goed voor je haar en geeft je haar meer voeding. Zeker tijdens de koude dagen is dat nodig zodat je haar niet uitdroogt.

 

 

guhl-7

Het masker voelt zijdezacht en ruikt ( natuurlijk ) lekker fruitig.  Het heeft een beetje een oranje gloed in de substantie en dat doet mij ineens denken aan pompoen… Lekker! Het ruikt alleen niet zo haha.

 

 

guhl-2

En als laatste hebben we de intensive treatment spray, wat eigenlijk iets wegheeft van anti-klit. Super fijn dus! Ik heb één keer geen conditioner gebruikt met deze lijn en juist de spray. Ook dit voelde fijn aan. Je kunt deze spray dus gebruiken als een soort ‘droge’ conditioner die je na het wassen gebruikt.

Zeker tijdens de wintermaanden vind ik dit prettiger omdat mijn haar altijd statisch wordt van conditioner. Met deze intensive treatment spray heb ik daar geen last van en het kammen van mijn haar gaat ook veel beter!

Conclusie: Een hele fijne lijn met heerlijk ruikende producten die echt je haar een flinke vocht-boost geeft en het laat glanzen. Intense verzorging en ook nog anti-klit. Beter kun je het niet krijgen!

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Ja, maar dat duurt wel een tijdje want je hebt maar weinig nodig!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker. 

 

Dit product is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Etos en bij Bol.com
Guhl Vochtherstel Shampoo                                    € 6,99 euro
Guhl Vochtherstel Crème Conditioner                     € 6,39 euro
Guhl Vochtherstel Intensief verzorgend masker      € 9,99 euro
Guhl Vochtherstel Intensive Treatment Spray          € 8,99 euro

 

 

Welke shampoo gebruiken jullie het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *