Guhl | Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo

Van de ene shampoo naar de andere, ik probeer het liefst elke maand wel iets anders uit.
Ik ben altijd op zoek naar DE perfecte shampoo voor mijn pluizige futloze haar. Nu kreeg ik een tijdje terug een shampoo van Guhl binnen namelijk Pluiscontrole & Veerkracht. Nou dat klinkt goed in de oren! Lekker testen dus, hup met de shampoo onder de douche.

 

Andere reviews van Guhl:
Nieuw! Lijn Vochtherstel
Zilver Shampoo en Anti-Geel Masker

 

 

 

Dit is hem dan, de shampoo voor ultieme Pluiscontrole & Veerkracht. Deze shampoo is speciaal voor pluizig, onhandelbaar en rebels haar. Heel benieuwd of het echt werkt en hoe hij ruikt natuurlijk. Ook belangrijk haha. De kleur paars maakt mij in ieder geval erg happy.

In deze shampoo zitten Awapuhi, olie en Keratine. Huh wat? Awapuhi, klinkt als één of andere stam uit Afrika. Nee, het is het sap van een gemberplant uit Hawaï. Daar gebruiken de vrouwen het al voor hun haar om het meer glans te geven. Goed idee dat wij dat even hebben overgenomen!

 

 

Wat doet de shampoo precies?
• Maakt de ruwe haarstructuur glad voor soepel vallend haar.
• Versterkt het haar in de kern en geeft daarmee elasticiteit en veerkracht.

Zo, dus dat. Nu op naar de test natuurlijk. Kan allemaal wel zo zijn, maar ze moeten het ook waar maken. Ik ben ieder geval blij met de oliën, want daardoor zou mijn haar wel minder pluizig moeten zijn.

 

 

 

Conclusie: Een fijne shampoo, maar pluiscontrole? Nee niet echt. Ik blijf pluis houden. Wel ruikt mijn haar heerlijk fris en is de geur niet te aanwezig. Mijn haar voelt wel soepel en zacht! Ik heb de shampoo nu al een paar keer gebruikt en merk wel dat mijn haar minder droog is vanaf de wortel tot het laatste puntje haar aan de onderkant. Het werkt dus zeker als het gaat om glans en goede verzorging, alleen de pluis zal niet bij mij verdwijnen als sneeuw voor de zon helaas.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Nee, ik vond de vochtherstel lijn nog fijner. Daar zou ik sneller voor gaan.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja hoor, want het is een prima shampoo. 

 

Dit product is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Etos en bij Bol.com.
Guhl Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo       250ML          € 6,99 euro ( prijs Kruidvat )

 

 

Welke shampoo gebruiken jullie het liefst?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *