Guhl | Zilver Shampoo en Anti-Geel Masker

Normaal weet ik het wel als een persbureau mij iets toe stuurt, maar toen er een grote witte doos werd bezorgd wist ik van niets! Bij het open maken stond ik verbaasd naar de inhoud te staren…

Een Zilver Shampoo en Anti-Geel Masker van Guhl om te reviewen! Hallo, dat is toch wel een goed merk hoor. Ook had ik nog geluk, want ik wilde net mijn haren gaan wassen 😉
Hierbij mijn review over de twee producten die ik ontving van het merk Guhl.

 

 

guhl 6 Soms ‘leende’ ik wel eens de zilver shampoo van mijn moeder, omdat ik altijd benieuwd was of dit nou zo fijn was en of het werkte. Nu kon ik het zelf uitproberen! In de mooie witte doos gewikkeld in paars papier zat een Zilver Glans & Verzorging Shampoo en een Zilver Glans & Verzorging Anti-Geel Masker in. Erg benieuwd wat deze twee producten met mijn haar gaan doen.
guhl 8

Als eerste natuurlijk de shampoo, om mijn haren goed schoon te maken. Deze shampoo zorgt voor een zilveren glans en zachtheid zonder het haar te verzwaren. Dat klonk gelijk goed in de oren! Speciaal voor grijs ( in mijn geval nog niet ) en blond haar.

Deze shampoo vermindert geel tinten en zorgt voor een verbetering van de natuurlijke glinstering van het haar. Eigenlijk precies wat ik op dit moment nodig heb met mijn lange Rapunzel lokken haha!

 

 

 

guhl 2

Op de achterkant van de fles staat nog haarfijn ( haha woordgrap ) uitgelegd wat het voor resultaat moet geven. Je hebt ook maar een kleine hoeveelheid nodig. Dit masseer je licht in en spoel je goed uit. Daarna aan de slag met het masker.

 

 

 

guhl 9

Het Anti-Geel Masker, eigenlijk zegt het al genoeg. Dit gebruik je zodat je haar niet geel wordt en een masker is altijd goed voor je haar! Het biedt naast een intensieve verzorging ook meer kracht! Zonder het te verzwaren geeft het tot wel 5 keer zo sterk haar terug. Whut!?

 

 

 

guhl 1

Ook bij dit product stond nog even goed uitgelegd op de achterkant hoe je het moet gebruiken en wat je als resultaat kunt verwachten. Nu op naar mijn conclusie na een heerlijke douche met de producten van Guhl.

 

 

 

guhl 4

Conclusie: Mijn haar is serieus nog glanzender geworden. Ik heb ook minder last van droog haar, zeker aan de punten. Het werkt dus echt! Ja, fijne producten van Guhl. Is mijn haar dan ook blonder geworden? Hm nee volgens mij valt dat wel mee. Ik denk wel doordat het glanst ziet het er een stuk gezonder uit en is het niet zo vaal.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Nee.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja dat wel! 

 

Dit product is verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat, Etos en bij Bol.com
Guhl Zilver Glans & Verzorging Shampoo                           € 6,99 euro
Guhl Zilver Glans & Verzorging Anti-Geel Masker               € 8,99 euro

 

 

Welke shampoo gebruiken jullie het liefst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *