HEMA | CC Perfecting Foundation

Hij stond al een tijdje op mijn dit-moet-ik-kopen-lijstje, maar elke keer vergat ik hem aan te schaffen. Nu kreeg ik hem dus voor de kerst, super fijn! Ik ben fan van make-up en verzorgingsproducten van de HEMA. Mijn oog viel tijdens het rondsnuffelen op deze CC Perfecting Foundation en ik ben blij dat ik hem cadeau heb gekregen.

Voor jullie dus een mooie review van deze foundation. Het is een CC foundation dus hij zou niet al te veel kleur moeten geven, maar meer dekking. We zullen zien!

 

 

HEMA found1

Ik kreeg hem in de kleur 01. Dit had ik ook op mijn verlanglijstje gezet, we deden namelijk lootjes en dan kun je dat makkelijk doen. De foundation zit in een eenvoudige flacon. Het heeft een moderne uitstraling en dat is precies wat HEMA vaker doet met hun make-up verpakkingen.

 

 

HEMA found2

De foundation is zacht van structuur en is niet heel dik. Fijn om aan te brengen lijkt mij, want ik weet uit ervaring dat een dikkere soort echt veel meer moeite kost om hem goed uit te smeren op je hele gezicht. Er zit trouwens een pompje op waardoor je nooit per ongeluk teveel uit je flacon kan halen.

 

 

HEMA found3

Hij smeert op mijn hand al gemakkelijk uit. Op deze foto is al te zien dat hij niet te dekkend is en een mooie matte kleur achterlaat. Nu op naar de before en after foto’s!

 

 

HEMA found b&a

Oke, duidelijk verschil! De rode pukkeltjes zijn echt veel minder vurig en ook ziet mijn huid er veel verzorgder uit. Hij laat een mooie zachte tint achter dat niet heel erg opvalt.

 

 

HEMA found 4

Een foto van mijn everyday make-up met de foundation van HEMA. Jep, ik ben er heel tevreden mee. Het ziet er natuurlijk uit, en ook is het de perfecte kleur. Een klein beetje afpoederen, wat blush en blonzer en je bent klaar voor de dag!

 

De CC Perfecting Foundation is verkrijgbaar bij HEMA en HEMA Beauty
CC Perfecting Foundation  € 10,- euro

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: