HEMA | Chocolate Orange Mask

Van die maskers die al lang in de kast liggen omdat je niet weet of het wel werkt. Het Chocolate Orange Mask van HEMA was zo’n masker. Ik wist niet wat ik er mee moest ( terwijl ik hem toch echt zelf had gekocht, oeps ) omdat het zo’n aparte combi is. Chocolade ( cacao boter ) met sinaasappel olie, een perfect masker voor je gezicht of niet?

Al eerder reviewde ik maskers van HEMA, zoals de Warm Honey Mask en de Deap Sea Mask. Deze bevielen mij goed, en daarom sta ik open voor de maskers van HEMA. De producten zijn goed en verzorgen je huid tot het uiterste. Ik krijg altijd een lach op mijn gezicht van HEMA en daarom geef ik dit masker een kans. Kom maar op met die chocolade!

 

 

 

hemamask2

Het masker zou zorgen voor goed reiniging van de huid, en dat zoek ik ook in een masker.
Ik hoop wel dat het geen zooitje word met dat chocolade haha! Zou het trouwens ook smaken naar choco?

 

 

 

 

hemamask3

Oh, zelfverwarmend? Ik vind dat meestal wel fijn, een soort spa gevoel krijg je erbij en dat is altijd mooi meegenomen! ‘Na het gebruik voelt de huid weer fris, zacht en schoon aan.’ Ik ben benieuwd.

 

 
hemamask4

Zoals je wel kunt zien is de kleur echt chocolade bruin en zou het zo een druppel chocoladevla kunnen zijn. Het is wel een vrij dunne substantie en ruikt hij niet echt niet chocolade , beetje een minpuntje. Had ik namelijk wel verwacht.

 

 

 

hemamask5Toen ging het masker op mijn gezicht en was er geen weg meer terug. Hij werd niet heel warm, en dat was nou juist iets waar ik van hou. Ach, je kunt niet alles mee hebben.

Het aanbrengen was, buiten het feit dat het een enorme klieder bende werd, heel makkelijk en goed smeerbaar. Alleen omdat het vrij dun was had je soms plekken die je wat extra moest bedekken omdat het te veel was uitgewreven met het opsmeren. Het masker werd ook niet hard of iets, gewoon een verzorgend masker zoals het erop staat.

Het afspoelen ging ook soepel en ik hoefde niet extra te wrijven het ging makkelijk van mijn gezicht af met een nat washandje. Mijn huid was daarna niet zo rood meer ( ik heb veel roodheid in mijn gezicht ) en daar werd ik blij van!

Wat voor masker gebruiken jullie graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *