HEMA | Cleansing Tonic & Remover Milk

Mijn huid is erg gevoelig en zo ook als ik mijn make-up wil verwijderen van mijn gezicht. Ik krijg vaak droge plekken en roodheid, niet echt iets waar je op zit te wachten. Nu ben ik fan van de producten van HEMA en daarom dacht ik, waarom probeer ik niet eens hun reinigingsproducten uit?

Ik nam twee soorten namelijk een cleansing tonic ‘It’s My Beautiful Skin Day‘ voor het gehele gezicht en een oogmake-up remover milk ‘Bye Bye Eye Makeup‘ voor de ogen dus.  De cleansing tonic is trouwens speciaal voor de droge en gevoelige huid. Dit zou voor mijn huid dus goed moeten werken zonder enige irritatie, ik ben heel benieuwd!

 

 

 

HEMA tonic 1

Allereerst wil ik even zeggen dat de namen die ze de producten geven wel creatief zijn. Niet alleen Cleansing Tonic, maar ook met een mooie titel. Leuk bedacht, het geeft zeker iets extra’s!

De verpakkingen verder zijn gewoon heel simpel, maar daar hou ik wel van. Ook is het fijn dat de oog make-up remover een kleinere verpakking heeft want soms als ik op vakantie ga gebruik ik alleen maar oog make-up en kan ik het zo gemakkelijk meenemen!

 

 

 

 

HEMA tonic 2

Ik probeerde eerst de cleansing tonic uit voor het gehele gezicht. Om niet teveel te gebruiken doe ik het altijd op één watje en ‘stempel’ ik wat van het natte watje op een nieuw droog watje zodat ik gelijk het gehele gezicht kan doen. Dit werkte prima en ik had niet zoveel nodig.

Het product ruikt ik totaal niet vies, heel neutraal. Mijn gezicht had ook geen irritaties na het gebruik en werd mijn huid ook niet droger. Een super groot pluspunt! Ook kreeg ik de make-up er heel gemakkelijk af.

 

 

 

HEMA tonic 3

Dan nu de ogen schoonmaken! De eye makeup remover ruikt ook neutraal en gebruikte ik op dezelfde manier met de twee watjes. Je hebt hiervan maar heel weinig nodig, want anders heb je echt teveel remover op je ogen zitten en dat is minder gemakkelijk werken.

Ik wreef heel zacht in rondjes over mijn oog en verbaasde mij dat na twee rondjes draaien de make-up al verwijderd was. Geweldig product! Ook prikt het niet in de ogen als het per ongeluk in je oog terecht komt. Na het schoonmaken met deze removers spoel je je gezicht met lauw water af en je bent helemaal klaar.

Ik ben erg tevreden over deze producten van HEMA en zal deze in de toekomst vaker kopen! Heb jij een gevoelige en/of droge huid? Probeer dan zeker deze producten uit.

 

Deze producten zijn te koop bij de HEMA filialen en op de HEMA website.
It’s My Beautiful Skin Day Cleansing Tonic     250 ML         € 2,- euro

Bye Bye Eye Makeup Remover Milk                   125 ML         € 1,75 euro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *