HEMA | Essential Oils Mask

Brrrr, het is al aardig koud buiten. Niet alleen moet ik daarom mijn warme teddy coat weer uit de kast halen, maar ook mijn gezichtsverzorging heeft hier en daar wat veranderingen.
Zo gebruik ik nu een iets vettere creme en is het ook weer tijd voor meer maskers om mijn huid een flinke boost te geven.

Nu raad je het denk ik al, er komen meer reviews van maskers online en dit is de aftrap met de Essential Oils Mask van Hema!

 

 

 

hema oil 1

Er zitten dan wel bloemetjes op de verpakking, maar de kleur doet mij alsnog een beetje denken aan de koudere dagen. Misschien ook wel omdat ik steeds meer in de sfeer kom van herfst en winter. De essential oils masker zou voor een relax-gevoel zorgen en ook voor, uhm, zuivering? Hm, gaat dit masker zorgen voor een gezonde en stralende huid? We zullen zien.

 

 

 

hema oil 2

Eerst even op mijn hand een kleine preview. De substantie is aardig dik en lijkt op een moddermasker. Waar ik fan van ben gelukkig! Het ruikt niet echt interessant, maar dat hoeft ook helemaal niet. Als het maar doet wat het moet doen 🙂

 

 
hema oil 4

Zo, hier zit het masker net op mijn gezicht. Je hebt, net als altijd, genoeg voor twee. Heb je een vriendin die dit ook fijn vind, doe dit dan gezellig samen en maak er een girls night van!

 

 

hema oil 3

Na een minuutje of drie is hele gehele masker droog en is het tijd om even te ontspannen. Helaas kan ik niet veel doen zonder bril op, dus ik keek maar naar de televisie ( op neus tegen beeldscherm niveau… ). Ik heb een klein kwartier het masker op mijn gezicht gehad en daarna ben ik lekker gaan douche. Dit vind ik zelf de fijnste manier om een masker de verwijderen, want daarna stoom je gelijk de huid die eronder verschijnt. Daarna depte ik zachtjes mijn gezicht droog en bracht ik mijn dagelijkse creme aan.

Conclusie: Een heel fijn masker hoor Hema! Ik ben erg tevreden, mijn huid is namelijk niet uitgedroogd en dat zie ik vaak nadat ik een moddermasker heb gebruikt. Heb jij ook een droge gevoelige huid, dan raad ik dit masker echt aan!

 

Welk masker gebruiken jullie graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *