HEMA | Hydrating Scrub Cream

Er zijn van die winkels waar je altijd standaard naar binnen loopt. Ik heb dat heel sterk met HEMA. Het is een vertrouwelijke plek waar ik vaak genoeg mijn verzorgingsproducten koop. Nu heb ik de laatste tijd weer last van pukkeltjes en onzuiverheden. Het was tijd voor een goede scrub! Deze keer nam ik de Hydrating Scrub Cream mee naar huis van HEMA.
Eens zien of deze niet te grof is, maar wel zijn werk doet 🙂

 

 

scrub hema 1

De Scrub Cream zit in een simpele tube en is van de lijn It’s My Beautiful Skin Day. Van deze lijn heb ik al eerder producten getest, die lees je hier. Deze scrub viel eigenlijk gelijk op door die gekke blauwe drupjes. Wat is dit eigenlijk en waarvoor dient het?

Deze blauwe dingetjes zijn dus scrub-bolletjes om je huid eens goed onder handen te nemen. Ze lossen niet op en daardoor kun je je huid op elke plek goed scrubben zonder dat het effect van het scrubben wegvaagt. Een goed punt vind ik zelf!

 

 
scrub hema 5

Wat hebben we hier, een slang! Haha, ik vond dit echt een gave foto van het product en daarom MOEST ik hem gebruiken i.p.v. zo’n saaie ik-heb-het-product-op-mijn-hand-geveegd. Je ziet op de foto duidelijk de blauw bolletjes. De crème is zacht en ruikt vrij neutraal.
Geen zoete geur van aardbeien, gewoon een normale geur van verzorgingsproduct.

 

 
scrub hema 6

En smeren maar! Ik gebruikte de scrub over mijn hele gezicht en dat voelde heerlijk! De scrub-bolletjes zijn niet te stug en hard. Het voelt dan ook niet alsof je een hele zandbak op je gezicht smeert, maar gewoon naar een scrub die je bij HEMA kunt kopen 😉

Ook heb je maar weinig nodig en dat is goed voor de portemonnee, al is hij vrij budget-vriendelijk. Het is altijd fijn als je lang kan doen met een product. Na het goed schoonmaken van mijn gezicht met lauw water, voelde ik een zachte huid tevoorschijn komen. De scrub had de huid gehydrateerd en dat moest natuurlijk ook het eindresultaat zijn!

 

 

 

scrub hema 2

Conclusie: een fijne scrub voor elke huidtypen, maar zeker voor de wat droge huid, De crème is vet en de scrub-bolletjes zorgen ervoor dat je de huid goed kan ontdaan van de vervelende dode huidcellen. Ook ruikt hij neutraal, en dat vind ik zeker een pluspunt als het gaat om een alledaags verzorgingsproduct.

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja hoor 🙂 

 

Deze producten zijn exclusief verkrijgbaar bij HEMA, zowel in de winkels als online.

HEMA Hydrating Scrub Cream      75 ml       €2,75 euro

 

Wat voor scrub gebruiken jullie?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *