HEMA Lade Verdeler

Vorige week had ik weer zo’n opruim moment. Als ik dan mijn hele kamer schoon heb, bekijk ik altijd mijn la waar mijn make-up in zit. Wat ik ook doe, de la blijft rommelig. Ik ging op internet zoeken naar een oplossing en stuitte op de HEMA verdeler! Dit zou maar eens de oplossing zijn van mijn probleem. Ik kocht hem, en ging ermee aan de slag.
 

 
IMG_4582Zo zag mijn la eruit, zo niet netjes….
 

 

 

IMG_4578Dit is mijn make-up plekje, met mijn la open. Het moet gewoon netjes, en dit uit toch wat rommelig.

 

 

 

IMG_4588Dit is dan de HEMA verdeler voor bijvoorbeeld je make-up in mijn geval. Het kan natuurlijk ook gebruikt worden voor in je la van je bureau, om zo je school spullen goed op orde te hebben. Het is in ieder geval overzichtelijk met deze verdeler.

 

 

 

IMG_4600Zoals je op deze foto ziet, kan je ze uit elkaar halen. Super handig!

 

 

 

IMG_4612Zo, super netjes vind je niet? Ik ben er zo blij mee. Ik heb ook gelijk meer ruimte op mijn kastje zelf.

 

 

 

IMG_4611Hier het resultaat van mijn lade zelf. Wat vinden jullie van dit idee?

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: