HEMA | Tompouce Peel-Off Mask

Je kent dat wel, je loopt in een winkel en ziet iets liggen waarvan je denkt: Bestaat dit nou echt? Dit gebeurde mij laatst bij Hema, toen ik het Tompouce Peel-Off Mask zag liggen. Hoe komen ze erop? Was er serieus iemand die een tompouce aan het eten was en dacht, goh misschien kan ik dit wel gewoon op mijn gezicht smeren haha!

Nou, ik kon dit masker absoluut niet laten liggen en nam hem mee om hem uit te proberen.
Ik ben fan van de tompouce en van peel-off maskers, dus dit moet goed gaan. Toch?

Andere reviews van Hema:
Hydrating Scrub Cream
Essential Oils Mask
Cleansing Tonic & Remover Milk
Chocolate Orange Mask

 

 

Dit masker viel mij gelijk op, en dat is wel logisch. Wat een briljante verpakking zeg! Het is ook nog een limited edition, dus als hij bevalt moet ik nog terug rennen naar de winkel om er meer te kopen voordat ze op zijn haha!

 

 

Het is dus een peel-off masker, iets waar ik altijd nieuwsgierig naar ben. Het is zo’n apart gevoel als je het eraf haalt. Dit masker is verzachtend en egaliseert de huid. Het heeft een extract van framboosblad daarvoor te zorgen, en misschien ook om het masker roze te krijgen zoals een tompouce? Ik word steeds meer benieuwd over hoe dit masker gaat worden en of het zijn werk doet.

 

 

 

Hier heb ik het masker opgedaan en laten drogen voor zo’n 10 minuten. Hij voelt fijn aan en trekt niet. Groot pluspunt aangezien een peel-off mask vaak te strak aanvoelt. Hij ruikt heerlijk naar framboos en dat doet mij gelijk denken aan de welbekende tompouce van Hema!

 

 

Na 15 minuten is het tijd om hem eraf te pulken. Dat voelde echt fijn, alsof ik mijn gezicht weer laat ademen. Het ziet er heel creepy uit op de foto, maar zo laat ik wel zien dat je hem gemakkelijk kan verwijderen.

Let op: Bij het aanbrengen, smeer niet te ver langs je haarlijn want dat kan wel eens pijn doen als je het masker er weer af wilt halen. Ja, dit heb ik helaas een keer moeten meemaken.. haha! 

 

 

 

I’m free! Dit is altijd zo cool om te doen, en zeker als je het er in zijn geheel in één keer kan af halen. Haha, het ziet er wel een beetje maf uit he? Oh en als je bang bent dat je je wenkbrauwen mee trekt, dit gebeurd niet hoor maak je geen zorgen 😉

Mijn huid voelt zeker zachter aan na het verwijderen van het masker en daar ben ik blij mee. Een Peel-Off Mask heeft namelijk niet altijd een ‘effect’ na het gebruik ervan. Deze Tompouce versie van de Hema in ieder geval wel.

 

 

 

Conclusie: een fijn masker wat mijn huid zeker zachter maakt. Ook trekt hij niet op de huid en voelt hij prettig aan. Hij droogt ook snel en ruikt heerlijk naar framboos. Wat betreft de naam ‘Tompouce’, jep het heeft wel wat ervan weg!

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Jazeker. Ik moet echt even inslaan.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja, ook als cadeau leuk om te geven. Eens wat anders!

 

 

Dit product is te koop bij alle Hema filialen maar is wel een limited edition.

Tompouce Peel-Off Mask      10ML        € 1,75 euro

 

 

 

Welk masker vinden jullie fijn om te gebruiken?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *