I Heart Make-Up | Goddess Of Love Triple Baked Highlighter

Op het moment dat ik mijn hele make-up look heb aangebracht en mijn laatste veeg blush aan breng, mis ik toch één product wat ik soms vergeet. Een glimmende highlighter! Vaak vind ik het niet nodig, maar eigenlijk geeft het je look juist wat extra. Deze keer review ik het Goddess Of Love Triple Baked Highighter van I Heart Make-Up. Een hele mond vol en hopelijk ook een heel hart vol gouden shimmer en shine!

 

Andere reviews van Kruidvat:
Spa Secrets – Magic Of Brazil
MUA LUXE Colour & Correct Balancing Kit
Bioré Cleansing Poeder Scrub & Cleanser met Zuiveringssoda
Guhl Langdurig Volume Lijn

 

 

Daar is hij dan, na lang gewacht te hebben met openen ( serieus wel een paar maanden ), ga ik hem reviewen met heel veel liefde en glitter hihi! Dat hoop ik tenminste, want je weet nooit hoeveel glow er vanaf komt. Heel benieuwd naar dit mooie hart van I Heart Make-Up. Kom maar op met je Goddess Of Love Triple Baked Highlighter!

 

 

 

Wow dat is pas veel kleur en glitter! Dit is serieus één keer heen en weer over het mooie gouden hart van I Heart Make-Up. Wat een prachtige glow komt ervan af. Heel benieuwd hoe hij op mijn gezicht is.

 

 

 

En aanbrengen maar! Wat een geweldige glow zeg. Love it! Ook de kleur is prachtig, een zachte gouden tint met veel glitter en glamour. Het is echt een mooi product.

 

 

Conclusie: Een prachtige goed gepigmenteerde highlighter die ook nog eens budgetproof is. In één woord: Top! Ik ben echt super tevreden over deze glow en helemaal voor het geld.

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Dat zeker, maar ik denk dat ik er lang mee kan doen.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja hij is prachtig!

 

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat in de winkels, online en bij Boozyshop.nl.

I Heart Make-Up Goddess Of Love Triple Baked Highlighter      €5,99 euro

 

Welke highlighter gebruiken jullie het liefst?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *