I HEART MAKEUP | Chocolate Oogschaduw Palette

Jullie weten allemaal dat ik gek ben op chocolade en op make-up. Ik heb de perfecte combi gevonden hoor! Namelijk het I Heart Makeup Chocolate Oogschaduw Palette. Mijn favorieten bij elkaar in één product! Dat MOET goed zitten denken jullie ook niet? Ik ben heel nieuwsgierig naar de kleuren, want ik heb er veel goede dingen over gehoord. Kennen jullie het palette al? Wat is jullie ervaring? Ik deel mijn mening met jullie en laat ook een make-up look zien uiteraard 🙂


Andere palette reviews:
Douglas – my favorite dream in pink palette
Etos – kerst make-up look
Benefit – make-up set pretty in the usa palette
Mua – get the festival look

Kijk, daar krijg ik nou echt trek van haha! Een heerlijke chocoladereep, wel een beetje gesmolten al dus snel eraan beginnen! Zo tof gedaan.

Toen ik het chocoladereepje openmaakte zag ik deze mooie tinten verschijnen. Wauw wat een verschillende kleuren, geweldig! Van matte tot glimmende tinten. Dit Chocolate oogschaduw palette heeft van alles wat!

Wauw wat een prachtige swatches, love it! Dit zijn nou echt goed gepigmenteerde tinten. Wel is de eerste kleur ‘You Need Love‘ slecht zichtbaar, maar kan goed gebruikt worden als basiskleur op de oogleden.
Je kan echt alle kanten op met deze kleuren en dat maakt dit palette erg leuk om te gebruiken!

Dit is de uiteindelijke look geworden. Zachte kleuren gebruikt met een mooie wing eyeliner ( wat altijd een struggle is haha! ). Ik heb het gecombineer met een fel gekleurde lipstick om contrast te creëren.


Volledige look:
Dior – Diorskin Forever & Ever Wear Base De Teint 
Lancome – Teint Miracle Foundation Nr. 010 Beige Porcelaine
Estée Lauder – Double Wear Stay In Place Concealer Nr. 1C Light Cool 
EtosBanana Powder
MUA Cosmetics Skin Define Matte Perfect Loos Powder
Benefit – Pretty In The U.S.A. Palette
Benefit – Goof Proof Brow Pencil Nr. 3
Yves Saint Laurent – Mascara Volume Effect Faux Cils
Estee Lauder – Pure Color Envy Liquid Lip Potion – 220 Pierced Petal
I Heart Makeup – Chocolate Oogschaduw Palette
ARTDECO – High Precision Liquid Liner – 01

Conclusie: Ik ben fan! Helemaal omdat het zo lekker budget is. Voor 10 euro kun je dit oogschaduw palette al scoren in de winkel! Dat is toch helemaal geweldig! Ook vind ik het fijn dat ze gewoon goed blijven zitten, weinig fall-out hebben en goede pigment hebben. Een fijn product!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Dat zeker ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Geef het door, want hij is super!


Dit palette is verkrijgbaar bij Kruidvat in de winkels en online en bij Boozyshop.nl .

I Heart Makeup Chocolate Oogschaduw Palette € 9,99 euro


Welke kleuren gebruiken jullie voor een dagelijkse look?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *