Ikea | Geurkaarsen

Je kent dat wel. even naar de IKEA… Juist, drie uur later sta je pas weer buiten met spullen die in de eerste instantie nog geen eens op je lijstje stonden. Ach, je hebt tenminste wel gekocht wat je moesten kopen, toch? Ik kan het niet laten om langs de geurkaarsen te lopen als ik bij de IKEA ben. Ze ruiken altijd zo lekker! He, dat is een goed idee. Ik review gewoon geurkaarsen voor mijn blog en dan kan ik er zelf ook van genieten. *pling*, dat is een fantastisch idee!

Dus hierbij twee geuren die ik meenam speciaal voor mijn blog *kuch*. Ik kocht de geur vanille en mandarijn. Vanille koop ik standaard, en mandarijn heb ik nog nooit als geurkaars gehad dus dat is een nieuwe ervaring.

 

 

IKEA kaarsen 1

Ik kocht de kleine varianten omdat, ja, ik hou van afwisseling… Het zijn simpele kaarsen zonder poespas, dat is soms ook wel eens fijn.

 

 

IKEA kaarsen 2

Ze zouden 25 uur moeten branden, aardig lang vind ik. Hopelijk is de mandarijn niet al te heftig en de vanille niet te zacht. Haha, ik ben echt een zeur.

 

 

IKEA kaarsen 4

Dus daar ging ik dan, lekker mijn kaarsjes branden. Ze vanille variant rook heerlijk en niet te. Erg tevreden over de geur. Ik vind het altijd heel gezellig kaarsjes in huis, jullie ook?

 

 

 

IKEA kaarsen 3

Dan was de beurt aan de mandarijn variant. Hmm, heerlijk! Hij was niet te zoet of te erg aanwezig. Een zachte geur van mandarijn walmde door mijn kamer. Echt een geur voor de winter vind ik. Het ruikt niet alsof iemand een mandarijn naast je aan het schillen is hoor, trust me.

De kaars heeft zijn 25 uur trouwens gehaald en dat mag gezegd worden! Ik ben erg fan van de mandarijnengeur en zal deze zeker nogmaals kopen, als ik weer bij de IKEA ben.

Verkrijgbaar bij alle IKEA filialen
Sinnlig geurkaars klein    €0,99 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *