Interieur | Verlichting in huis

Wat is het heerlijk om mijn eigen huisje ( samen met Koen natuurlijk ) naar eigen smaak in te delen! Het is altijd wel zoeken naar een stijl die je allebei leuk vind, maar we zijn op de goede weg met onze nieuwe bank en dressoir. Nu was ik al een tijdje op zoek naar een verlichting voor bij mijn agenda in het hoekje van de woonkamer. Dat is nog best een zoektocht! Een lichtje in huis is sowieso gezellig, maar hoe wat en waar…

Het is nog een beste zoektocht om de perfecte verlichting te vinden voor in huis en helemaal als het om een tafellamp gaat. Totdat ik een samenwerking kreeg met een hele toffe online website die prachtige designlampen verkopen. Daar viel mijn oog op deze Lënie Tafellamp die precies past op mijn kastje.

Ik ben helemaal verliefd op dit design! Er zijn natuurlijk nog meer prachtige retro tafellampen bij PIB-Home, maar deze past precies bij ons in het interieur. Geurstokjes ernaast en helemaal klaar!Wat is jouw stijl in huis? Scandinavisch of modern? Of heb je van alles? Ik ben heel nieuwsgierig naar andere hun woning. Misschien haal ik er wat inspiratie uit!

Ik ben in ieder geval blij met mijn ‘hoekje’ zo met de mooie Pib-home tafellamp. Pssst, er staan nog veel meer prachtige designs op deze website!

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: