Isadora | My Birthday Makeup Look

En dan ben je ineens 23 jaar geworden.. wow. Ook mijn make-up is in de laatste jaren veel veranderd. Op mijn verjaardag maakte ik het daarom iets heftiger dan normaal. Daarom laat ik jullie mijn birthday makeup look zien met de producten van Isadora. Ik kreeg een leuk pakketje binnen van Isadora en daar wilde ik op mijn B-day wat mee doen!

 

 

makeup look 5

Ik val gelijk met de deur in huis en met de neus in de boter, want ik laat jullie gewoon eerst de look zien die ik had op mijn verjaardag. Zo kan ik precies uitleggen wat ik van Isadora heb gebruikt. Ik review in dit artikel een oogschaduw palette, een lip olie om je lippen goed te verzorgen en ook een lipstick.

 

 

 

 

isadora palette 3Laten we beginnen met de ogen namelijk met dit oogschaduw palette in de kleur 64 Grey Temptation. Dit mooie palette bevat zes blauw/grijstinten waarmee je bijvoorbeeld een smokey eye mee kan creëren. Blauw staat mij wel goed met mijn blauwe ogen
dus ik ben heel benieuwd.

 

 

 

isadora palette 2

Niet teveel glinsters, dat spreekt mij al gelijk aan! Ik vind dat als er teveel sprakles in zit het goedkoop oogt als je het op doet. Dit is perfect. Deze kleuren zouden gemakkelijk met elkaar kunnen worden gemengd. Dat moeten we natuurlijk eerst even zien.

 

 

 

makeup look 2

Oh wauw! Oke, ze hebben gelijk. De kleuren zijn heel gemakkelijk te blenden over elkaar heen. Je ziet duidelijk de lichtere kleuren nog en dat is ook een groot pluspunt. Meestal zijn die kleuren niet zo stel van pigmentatie, maar hier word ik ontzettend blij van!

Zie ik hier nou nepwimpers? Ja dat klopt! Ik probeerde de wimpers van Mascha ( Beautygloss ) uit. Hier komt snel een review over. Stay tuned! 

 

 

 

isadora lip oil 1

Nadat ik mijn ogen super mooi heb kunnen opmaken is het tijd voor de lippen. Om te zorgen dat mijn lippen niet ultiem droog zijn, net zoals altijd helaas, gebruikte ik de Nourishing Lip Oil eens uit van Isadora. Het zou dus goed moeten helpen tegen droge lippen en zo goed kunnen verzorgen voordat je lipstick aan gaat brengen.

 

 

 

 

isadora lip oil 2

Het is makkelijk aan te brengen met dit kleine gaatje. Zo heb je niet gelijk een gigantische klodder op je lippen haha! Het ruikt ook vrij neutraal, dat vind ik zelf ook fijner.

 

 

 

 

isadora lip oil 4

Aanbrengen die hap! Oh, dat voelt wel een stuk zachter ja. Alsof ik mijn lippen heb ingesmeerd met Vaseline. Heerlijk zeg, ik ben fan! Ook zijn de plekken die echt droog waren niet zo erg meer aanwezig. Yes.

 

 

 

isadora lipstick 1

Nou, na het goed verzorgen van de lippen kan ik ze eindelijk een leuk kleurtje geven. Twist-Lip Matt Lips. Een hele lange benaming en hopelijk voor een fijn product. Ik kreeg de kleur 49 Bare ‘n beautiful in mijn pakketje en was heel blij met de kleur. Dit is zo’n kleur die ik zelf ook zou kopen. Niet te roze, niet bruin, precies een tint wat mij aanspreekt.
isadora lipstick 3

Het zou een matte finish moeten geven en lang blijven zitten. Hm, klinkt als een heel fijn product wat ik zeker vaker zou willen gebruiken. Nu eens zien of het echt zo is.

 

 

 

isadora lipstick 4

Zo, even de lipjes doen hoor hihi. Hij is vrij vettig, maar wel heel prettig op de lippen. De grote van de lipstick is echt precies goed. Ook belangrijk, want zo kun je in één beweging je hele lip een kleur geven!

 

 

 

makeup look 6

En dan nu nogmaals het eindresultaat. Ik ben erg tevreden over de producten van Isadora.
De kleur op mijn lippen past ook goed bij de oogschaduw, het plaatje is helemaal af.
makeup look 4

Dan nog even een foto met mijn bril op, niet onbelangrijk! Ik draag altijd mijn bril, maar laat vaak genoeg een make-up look zien zonder. Daar moet maar eens verandering in komen met mijn nieuwe bril. Vinden jullie dit ook leuk om vaker te zien?

 

De producten van Isadora zijn te koop o.a. Douglas en online bij Nelly.com.

Eye Color Bar Grey Temptation       € 22,95 euro
Nourishing Lip Oil                              € 9,95 euro
Twist-Up Matt Lips                             € 13,95 euro

 

Wat doen jullie met de make-up op je verjaardag? Intenser of normaal?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: