Jamin | Arizona Juicy Lime Rickey Smaken!

De winkel waar ik als klein kind heel graag naar binnen wilde en waar ik echt de hele winkel wilde leegkopen. Ik heb het over de snoepwinkel Jamin, waar iedereen trouwens graag komt van jong tot oud!

Jamin heeft niet alleen meer snoep van vroeger zoals bubblelicious kauwgom en smurfen-snoepjes, maar ze verkopen nu ook Japans snoep en Amerikaanse lekkernijen. Dat laatste is iets waar deze review over gaat. Ik probeerde namelijk de Juicy Rickey smaken uit van Arizona. Dit zijn limited edition smaken en ze zien er echt cool uit ( ook de reden waarom ik ze in de eerste instantie wilde kopen, oeps.. ).

 

 

 

juicy 5

Ik kocht drie smaken namelijk mango, grape en cherry. Deze 695 ML blikken ( uhum! ) zijn van het merk Arizona dat ik wel vaker koop. Lekkere icetea, dat zeg ik je! Nu probeer ik eens iets anders en ben heel benieuwd of deze smaken met prik ook zo lekker zijn.

 

 

 

 

juicy 2

Als eerst op de proef de smaak mango. Ik dacht gelijk aan een zoete zachte smaak en daar hoopte ik ook op. Nou ik kan vertellen dat hij ook echt zoet is, so de ju! Wel heel lekker en door de prik is het heel verfrissend. Ik ben wel tevreden over deze smaak, op naar de volgende!

 
juicy 3

Dan over naar de grape smaak oftewel druiven. Hm, klinkt wel lekker toch? Toch zou ik deze smaak maar in de schappen laten staan, hij is niet te drinken 🙁 Het smaakte namelijk een naar parfum, zo’n chemische smaak. Niet iets voor mij in ieder geval. Jammer, want ik ben wel gek op druivensmaak. Ach we hebben er nog één!

 

 

 

 

juicy 4De kersensmaak leek mij, nadat ik de andere had geproefd, misschien wel te zoet. Kersen zijn namelijk al van zichzelf vrij zoet dus hopen dat het niet nog zoeter word gemaakt.

Deze smaak zet ik op de tweede plaats. Hij verslaat never nooit de mango variant, maar is niet vies. Het heeft wel een te zoete smaak en is dus echt voor de ‘zoetekauw-lezers’. Voor jullie zal deze heel lekker zijn!

 

 

 

 

juicy 6

Conclusie: Ga niet voor de grape maar voor mango of cherry! De mango smaak is echt heel erg lekker en dat is dan ook mijn favoriet.

Wel heb ik een opmerking. Het zou veel beter zijn als deze smaken in kleine blikjes worden verkocht want 695 ML is echt teveel. Zelfs als je met drie mensen drinkt ( bedankt Koen en Bram hahaha ). Het zijn wel echt toffe blikken en de smaken mogen er wel zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *