Jean Paul Gaultier |Classique Eaux Fraiches Wonder Woman

Ze zijn sterk, ze kennen geen angst, ze zijn onverschrokken. Twee verhalen. Één toekomst.
Dit jaar brengt Jean Paul Gaultier een Limited Edition parfum uit van twee superhelden namelijk Wonder Woman en Superman. Samen gaan ze de Gaultier missie aan!

Ik ben groot fan van Jean Paul Gaultier en sprong dan ook een gat in de lucht toen ik een pakketje binnenkreeg met de Limited Edition Classique Eaux Fraiches, oftewel de Wonder Woman editie. Zo gaaf en heel uniek! Deze MOET natuurlijk in de spotlights staan op de blog.

Wat vinden jullie van de parfums van Jean Paul Gaultier?

 

Er zijn dus twee geuren uitgebracht. Eentje voor de vrouw, Wonder Woman en één voor de man, Superman. Dit idee is zo tof, het geeft echt iets extra’s aan het flesje. Ook aangezien de flesjes al als man en vrouw normaal worden getoond maakt dit het helemaal af.

De vrouwelijk, Classique, heeft een geur van Oranjebloesem, Vanille en Gember. Een heerlijke combinatie als je het mij vraagt.

De mannelijke, Le Male, heeft ook een geur van Vanille maar dan met Munt en Lavendel. Verfrissend maar zeker mannelijk. Net zoals Superman!

 

 

“Wonder Woman hier: “”I love Gaultier”” missie geaccepteerd. Extra-olfactorische capaciteit: geactiveerd. Parfum identificatie: Een gloeiende suikerstroop. Klaar om ingrediënten te identificeren! Een waanzinnige samensmelting van witte bloemen: check. Een vrijgevige dosis van gember: check. Citroensorbet gezoet met suikerrietsap: check.”

Ik kreeg dus de Wonder Woman editie en vond het zo vet dat er ook nog patches bij zaten van deze superhelden! Hoe stoer is dat op je spijkerjack! Dat geeft het thema helemaal een geweldige draai, daar heeft Jean Paul goed over na gedacht 😉

Het flesje heeft dus dezelfde vrouwelijke vorm als de normale versie van ‘Classique‘. Dit vind ik al een heel mooi flesje, maar met Wonder Woman erop maakt het een echte limited edition die het waard is om in je parfumcollectie te hebben staan. En wat ruikt hij weer heerlijk!

 

 

Conclusie: Één van mijn favoriete parfum op dit moment! Hij ruikt verrukkelijk naar bloemen met frisse geur van citroen en gember. Het is echt een vrouwelijk geur. Ik zal deze héél vaak op gaan doen, dat weet ik zeker!

 

Ga ik product nogmaals kopen?
Helaas is het een limited edition, maar anders zeker wel!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

Deze limited edition parfums van Jean Paul Gaultier zijn vanaf 1 april 2017 exclusief verkrijgbaar
bij ICI PARIS XL. Vanaf 17 april zijn de geuren breder verkrijgbaar.

Jean Paul Gaultier ‘CLASSIQUE’ EAUX Fraiches (Wonder Woman)          100ml      €90,95 euro
Jean Paul Gaultier ‘LE MALE’ EAUX Fraiches  (Superman)                       125ml      €79,05 euro

 

Wat is jouw favorieten parfum op dit moment?

 

 

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: