Kermis in Bocholt!

Het is alweer twee weken geleden, de grote kermis in Bocholt (Duitsland). dit was de tweede keer dat ik erheen ging, en het was weer super!

We reden vanaf Eerbeek, waar mijn vriend woont. Daar haalde wat vrienden ons op en reden gelijk door naar Duitsland. Je zit dan al dicht bij de grens dus voor ons was het ongeveer een uur rijden naar Bocholt.

 

 

Kermis Collage

De kermis is daar gigantisch groot! Je hebt er van alles, zelfs een kraampje waar je chocopasta met bloemkool kan eten ( bah! ). Je hebt overal leuke attracties, maar het leukste is nog wel de barretjes. Zo gezellig en de sfeer is super!

Het enige is wel dat het vreselijk druk is, maar daar moet je maar overheen kijken.
Als dat kan haha!

 

 

 

IMG_0910

Hier wilde we eerst ingaan. Dit is zo’n rare kermis actractie. Het blijkt dat het een, ja met van die loopbanden enzo en gekke ruimtes met spiegels is, maar bovenin een cocktailbar heeft. Wat… cocktail…bar… Ja precies! Volgend jaar gaan we er zeker in, want ik ben echt benieuwd!

 

 

 

IMG_0930

Natuurlijk, het bier. We zijn wel in Duitsland hé! Je krijgt bij een tent op de kermis grote bierpeulen waar statiegeld opstaat. Ha! Ik lachte mij eerst dubbel, maar het is wel slim. Ook ziet het er gezelliger uit dan plastic bekertjes.

 

 

 

IMG_0927

Hier zie je nog zo’n (vr)eetkraam staan. Je hebt echt van alles, je kan het zo gek niet bedenken. Het heeft wel echte kermisprijzen, maar ach.

 

 

 

Kennen jullie deze kermis?

Wat wil je zeggen?

%d bloggers liken dit: