Keune | Thickening Cream

‘Even mijn haar doen hoor, ik ben zo klaar!’ Ja die kennen we. Drie uur later en je haar zit eindelijk zoals je wilt. Meestal heb ik er gewoon lak aan en ga zonder mijn haar uberhaubt te kammen de deur uit, maar als ik naar een feestje ga moet mijn haar wel perfect zit natuurlijk. Ik probeerde de Thickening Cream uit van Keune om meer volume te krijgen in mijn haar.
Ik hoor je het al zeggen: ‘Dat heb je toch al?’ Lieve lezers, het kan altijd beter 🙂

 

 

keune 4

Deze Thickening Cream kreeg ik vorige week opgestuurd en ik was verrast over hoe groot de fles is. Jeetje, dan kan je wel even mee vooruit! Er zit maar liefst 200 ml in. Keune is niet zuinig met zijn product hahaha!

 

 

keune 3

De substantie is vrij licht van gewicht en ook voelt het niet echt dik aan. Een groot voordeel, want ik hou er echt niet van om producten in mijn haar te smeren wat dik is. Zo krijg je snel vette plekken in je haar en kun je het niet gemakkelijk verdelen.

Deze cream daarentegen is dus perfect van substantie en het ruikt vrij neutraal. Maar hoe krijgt dit product het voor elkaar om volume te creëren? Nou dat komt door de Provitamin B5
( Panthenol ). Dit komt diep in de haar schubben en daardoor ontstaat er volume en structuur. Het maakt het dikker en beschermd het haar tegen uitdroging bij het stijlen.

 

 

 

keune 2

En tada! Hmm ik moet even twee keer kijken, maar ik zie wel duidelijk meer volume.
Kijk goed naar de linkerkant van mijn haar. De laagjes zijn nu veel beter te zien 🙂

Ik was trouwens ook echt zo klaar met het stijlen. Dat kleine beetje wat je net zag heb ik in mijn haar gekneed en even met de föhn erdoorheen geblazen. Dus voor de mensen met haast en geweldig product!
keune 1

Aan de achterkant zie je het gelijk! De laagjes hebben meer structuur gekregen en door de volume zie je veel beter. Ik ben blij met het resultaat. Mijn haar is ook niet vetter of plakkerig, ,ee het is gewoon zoals het hoort als je je haar stijlt.

 

 

keune 5

Ik ben tevreden over dit product en ga het zeker vaker gebruiken. Het gaat gelukkig niet snel op als je ziet hoe groot de fles is en hoeveel ik heb gebruikt bij de vorige foto’s. Win win!

Ga ik dit product nogmaals kopen?
ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja!

 

Dit product is verkrijgbaar bij verschillende kapsalons en Haarshop.nl.
Keune Thickening Cream    € 9,85 euro ( Prijzen kunnen verschillen )

 

Wat voor producten voor je haar gebruiken jullie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *