Kevin Murphy Shampoo & Conditioner

Tijdens mijn heerlijke haarbehandeling bij PH Haarstudio in Amsterdam kwam ik achter een heel fijn merk namelijk Kevin Murphy. Tijdens deze haarbehandeling, via Treatwell geboekt, werd mijn haar met dit merk gewassen en verzorgd. Ik was gelijk verkocht toen ik de geur rook, en mijn haar zat perfect na deze behandeling!

De kapper gaf mij een paar flacons mee om het zelf thuis ook te proberen zodat ik kon zien of het op langer termijn ook werkte. In dit artikel vertel ik jullie meer!

 

 

kevin 2

Even de aandacht voor het eerste wat opvalt, de verpakkingen. Zo leuk gedaan! Het is altijd tof om te zien als verschillende producten echt één worden met het merk door de verpakking. Ik word daar gewoon vrolijk van 🙂

 

 

 

kevin 4

we beginnen met het product wat je als eerste gebruikt namelijk shampoo. Even lekker je haar fris laten ruiken en wat meer volume krijgen, dat kan met deze shampoo. Ik dacht eerst: “Ja hoor volume door shampoo.” Uh je dat kan echt!

 

 

 

kevin 8

De shampoo heeft een grappige kleur en voelt heel vaag. Het lijkt net alsof je klei te lang in de zon hebt neergelegd en zacht is geworden. Je hebt trouwens heel weinig nodig ongeveer een flessendopje en je hebt genoeg voor je hele haar! Het schuimt super goed en de geur heerlijk.

 

 

 

kevin 3

Zo, het haar is gewassen nu de conditioner voor wat meer voeding en minder droge punten. Nadruk op punten want het beste is om conditioner alleen daar te smeren. Ga niet je hele haar ermee in masseren want zo maak je je haar weer vet en dat wil je niet. Stel je hebt last van pluizig haar op de bovenkant van je hoofd, smeer dan wat je nog hebt van je punten daar uit waar je denkt dat het nodig is. Pak niet nog meer want je haar zal anders veel sneller vet worden.

 

 

kevin 9

Dit is de conditioner, het lijkt een beetje op de substantie van een haarmasker. Het is wat vetter dan normale conditioner en ook zeker meer voedend. Mijn puntjes waren minder droog en dat is de bedoeling. Ook dit product ruikt trouwens lekker!

 

 

 

kevin 5

Het haar is schoon en nu over naar wat meer volume. De shampoo en conditioner op zich geven je haar al wat meer volume ( dit heb ik echt uitgeprobeerd ), maar voor wat extra kreeg ik ook nog een volume mousse mee. Hier ben ik nooit zo fan van want ook hierdoor wordt je haar vetter. Not fun at all… Alsnog probeerde ik het uit, misschien valt het wel mee 🙂

 

 

 

kevin 6

Ik maakte een mooi bergje op mijn hand en kneden het in mijn haar. Hmm, ook dit ruikt heerlijk en verfrissend. Het is totaal geen zware geur, en dat is fijn want zo kun je ook nog normaal parfum op doen zonder een mengelmoes te krijgen van verschillende geuren.

Ik kreeg zeker volume in mijn haar! Sorry, ik heb geen foto jammer genoeg. In het artikel over mijn ervaring bij de kapper zie je wel het resultaat en hier zijn dezelfde producten gebruikt!

Mijn haar werd wel iets sneller vet aan de bovenkant doordat ik deze mousse gebruikte, ach dat heb je altijd. Wat je wel kan doen is nadat je dit product hebt gebruikt ‘s avonds je haar even spoelen zodat de restjes mousse niet in je haar blijven zitten.

 

 

kevin 7

Het zijn hele fijne producten met een lekkere geur en je hebt maar weinig nodig, dat is altijd prettig. Ook voor mensen met last van psoriasis is het een goed product. Ik had er veel minder last van ( minder schilferingen ) waardoor mijn jeuk ook bijna weg was. Dit komt denk ik doordat er weinig ‘fouten’ producten in zitten en het je haar diep reinigt.

Ik ben blij dat ik deze lijn van Kevin Murphy mocht proberen en zou het zeker nogmaals aanschaffen!

 

Producten zijn verkrijgbaar op de website van Kevin Murphy of bij verschillende kapsalons.
Shampoo             :  Angel Wash    250 ml   € 21,90
Conditioner         :  Angel Rinse    250 ml   € 24,00
Volume Mousse  :  Angel Rinse                   € 27,00

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *