KIKO | Ultra Glossy Stylo Lipstick

Op dit moment zijn nude kleuren echt helemaal hip, maar altijd maar dezelfde tinten gebruiken daar word ik toch een beetje simpel van hoor. Nu zag ik bij KIKO ( die nu ook in Rotterdam zit ) een hele opvallende lipstick liggen namelijk de Ultra Glossy Stylo in de roze tint. Ook nog met korting, dus die neem ik natuurlijk mee om uit te proberen.

Ik ben nog niet heel bekend met KIKO, maar wat ik heb gekocht zoals de Natural Concealer en Skin Evolution Foundation ben ik erg tevreden mee. Dus ik nam deze lipstick met gloss effect mee naar huis. Eens zien of deze kleur mij gaat bevallen en of de combo van lipstick en gloss zelf ook fijn te gebruiken is.

 

 

 

Ik heb dus gekozen voor deze zacht roze kleur lipstick. Dit omdat ik een zachtere kleur veel mooier vind staan bij mij. Mijn oog viel op deze kleur nummer 803. Helaas is KIKO nog niet zo creatief geweest om er namen van te maken, maar ach je kan niet alles verwachten toch.
Wat vinden jullie van felle kleuren lipstick? Dragen jullie die graag?

Op dit moment heeft KIKO alweer twee winkels gevestigd in Rotterdam namelijk op de Lijnbaan midden in de stad en in winkelcentrum Alexandrium. Heel fijn, want nu hoef ik niet helemaal naar Amsterdam voor deze leuke winkel 🙂

 

 

 

 

Alle kleuren van deze Ultra Glossy Stylo lijn zitten in een strakke zwarte verpakking. Het ziet er gewoon netjes uit. De lipstick is wat hoekig afgesneden en dat maakt het wat moderner. Of dit ook praktisch is met het aanbrengen van het product is een tweede. Dat merken we wel met het reviewen haha!

 

Weetje: KIKO is helemaal dierproefvrij! Super! 

 

 

Daar is de swatch van de lipstick en je ziet gelijk de gloss verschijnen. Prachtig zeg! Ik denk dat dit een heel mooi product is als ik zo de egale en gelijkmatige kleur zie op mijn hand. Het is wel zo dat hij breed aanbrengt doordat hij zo hoekig is, maar ik denk dat dat een kwestie van wennen is.

 

 

 

 

Hier heb ik de kleur op mijn lippen aanbracht. Ik heb de lipstick in één keer aangebracht en niet nogmaals over bepaalde stukken extra heengegaan. Hij brengt heel fijn aan en gelijkmatig! Net zoals ik al verwachte nadat ik het had geswatcht. De kleur vind ik ook mooi zacht roze.

 

 

 

Conclusie: Een prachtige lipstick met extra gloss. Ik ben erg tevreden over dit product en ben nu erg benieuwd naar de andere tinten van deze Ultra Gloss Stylo lijn. Ze brengen heel gemakkelijk aan en je krijgt precies de gewenste pigment op je lippen. Dat de lipstick wat hoekig is is juist fijn om scherpere randen te maken.

 

Ga ik dit product nogmaals kopen?
Jazeker! Ik ben al aan het kijken welke kleuren ze nog meer hebben 🙂

 

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Ja! Ze moeten echt weten dat dit hele fijne lipsticks zijn. 

Dit product is verkrijgbaar bij alle KIKO filialen en online op de website.

KIKO Ultra Glossy Stylo           € 4,95 euro

 

Welke lipstick gebruiken jullie dagelijks?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *