Kruidvat | Bruisbal Lavendel-Roos

Flinke regenbuien, geen weer om even aan het strand te gaan liggen. Zulke dagen hebben we nou eenmaal in Nederland en ook in de zomer. Om toch te genieten van je vrije dag ( schoolvakantie of gewoon een dagje vrij ) kun je ook lekker gaan genieten van een bad! Normaal gebruik ik gewoon badschuim maar deze keer ging ik voor een bruisbal van Kruidvat. Ik koos voor Natures Aroma in de geur Lavendel-Roos.

Een mooie roze bruisbal die ervoor zou zorgen dat je een rustgevende geur creëert in je badkamer. Ik ben heel benieuwd! Bij mijn moeder heb ik geen bad helaas, maar nu ben ik bij mijn vader en die heeft er wel één. Een mooi moment om te genieten van een heerlijke warm bad.

bruisbal 1

Een mooie licht paarse bruisbal waarbij ik gelijk dacht aan lavendel. Geen poespas, gewoon een normale bal die je zo hup in het bad kan gooien.

De bruisbal is goed ingepakt waardoor er nooit iemand met zijn handen aan jouw product kan zitten. Heel hygiënisch dat zeker.

bruisbal 2

Dan het moment van de waarheid, is het ook een fijne bruisbal van Kruidvat en kun je goed ontspannen? Hier op de foto zie je dat ik hem langzaam in het water dompel. Dit vind ik gewoonweg leuk om te doen haha! Nadat ik deze foto maakte liet ik de bal los in het water en bekeek ik hoe het water langzaam roze werd.

bruisbal 4

Ook altijd leuk om te doen, je bruisbal even eruit halen. Het lijkt net een stuk koraal! De geur van lavendel kwam gelijk vrij doordat ik hem uit het bad haalde, en eerlijk het rook heerlijk!

bruisbal 3

Een fijn bad? Jazeker! Nadat ik er zo’n 30 minuutjes in had gezeten was mijn huid fijn zacht en rook ik naar lavendel en rozen. Niet te heftig trouwens, ik rook niet zoals een bos bloemen gelukkig! Voor de kleine prijs van € 1,59 euro zou ik hem zeker vaker willen kopen.

Het is gewoon een goede bruisbal van Kruidvat en je hebt even een momentje van rust in bad. En ja, je kunt heerlijk ontspannen zo in je mooie roze bad 🙂

Te koop bij Kruidvat en online op de website
Natures Aroma Badbruisbal Lavendel-Roos       € 1,59 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *