Kruidvat |Gezichtsmasker 2X: Relaxing en Hydrating

Mijn moment van zen is op mijn ( vaak ) vrije maandag. Vaak maak ik eerst lekker het huis schoon en doe ik de boodschappen. En daarna, zen….. Kaarsje aan, muziek op de achtergrond en dan lekker in mijn badjas genieten van een maskertje. Dit keer probeer ik twee maskertjes uit van Kruidvat namelijk de Relaxing Gezichtsmasker met Cocoabutter en Almond Oil en de andere is het Hydrating Gezichtsmasker met Komkommer en Aloë Vera. Hm, ik ben benieuwd welke ik het fijnst ga vinden! Gebruiken jullie wel eens een gezichtsmasker? Welke zou jij kiezen, Hydrating of Relaxing?

Reviews van Maskers:
Lush | BB Seaweed Masker
Dr. van der Hoog | Crèmemasker Avocado
Bioré | Houtskool Masker 1 Minuut Zelfverwarmend
Montagne Jeunesse | Argan Oil Mud & Peel Off Masker

Dus ik koos bij de Kruidvat voor twee verschillende maskers. De Hydrating masker en de Relaxing masker. Klinkt mij allebei goed in de oren, bij jullie ook? Nu kosten ze maar 1 euro en je kan er twee keer mee doen. Super! Het zijn ook nog twee aparte zakjes in één dus geen gehannes met open zakjes bij het eerste gebruik.

Het gebruik van de maskers:
– Reinig je gezicht.
– Breng een dunne laag gelijkmatig op je gezichtshuid aan.
– Vermijd de gevoelige huid rond je ogen en mond.
– Even zen…..
– Verwijder na 10 tot 15 minuten het overtollige product met een tissue of masseer deze in de huid.

Voor het beste resultaat gebruik je het gezichtsmasker 1 tot 2 keer per week.

Ontspan direct je huid met het Kruidvat Relaxing Cocoabutter en Almond Oil Gezichtsmasker. De toegevoegde cacaoboter en amandelolie verzorgen je huid en laten haar weer zijdezacht aanvoelen. Met een heerlijk warme geur! Een momentje van zen kan iedereen wel eens gebruiken, dus ik ben benieuwd.

Helaas begint het masker op mijn huid te prikken, jammer! Wel vind ik de geur heerlijk naar amandel ruiken en is hij makkelijk aan te brengen. Of het kalmeert? Voor mij niet…

De Kruidvat Hydrating Komkommer & Aloë Vera Gezichtsmasker hydrateert de huid intensief en werkt 24 uur lang door na het verwijderen van het masker! Heel fijn dat hij ook nog iets extra’s doet na het gebruik. Aloe Vera is kalmerend en verkoelend en dat merkte ik gelijk. De komkommer hydrateert de huid.

Het Hydrating Gezichtsmasker vind ik het fijnst van de twee. Deze is dunner en lekker fris op de huid. Ook prikt hij niet tijdens de 10 minuten en dat had ik helaas bij de andere wel. Mijn huid voelt zacht aan na gebruik!

Conclusie: Eerlijk, voor zo’n kleine prijs zijn het prima maskers. Ik vind de Hydrating masker dan ook wel het fijnst. Of het echt mijn huid verbeterd? Het is stuk zachter maar op langer termijn denk ik niet. Al hydrateert de Hydrating Masker nog wel 24 uur door. Wel vind ik ze prettig voor tussendoor en die prijs, hallo 1 euro voor 2 keer!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Misschien de Hydrating.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Wel leuk om een keer te doen!


Deze producten van Kruidvat zijn verkrijgbaar in de filialen en online.

Kruidvat Hydrating Gezichtsmasker 2x  € 0,99 euro  
Kruidvat Relaxing Gezichtsmasker 2x  € 0,99 euro  

Gebruiken jullie wel eens maskers? Zo ja, welke?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *