Kruidvat | Kruiden Shampoo

Nadat ik heerlijk mijn haar had gewassen en uit de douche sprong stond dacht ik bij mijzelf, hey die shampoo he, kan ik dat ook niet eens delen met mijn lezers! Van het één kwam het ander en zo zit ik hier met nog natte haren een review te schrijven over de Kruidvat Kruiden Shampoo waar mijn haar nu van kruin tot punt naar ruikt.

Ik heb jaren een andere shampoo gebruikt, maar het werd eens tijd om wat anders te proberen. Mijn hoofdhuid is namelijk niet zo gemakkelijk en kan snel gaan irriteren. Ik heb het hier weleens over gehad, mijn vervelende probleem namelijk psoriasis. Vinden jullie het interessant als ik daar eens wat over vertel? Let me know!

 

 

kruidvat shampoo 2Nu gaan we over naar waarvoor jullie hier naartoe kwamen, en waarom jullie op die ene link hebben geklikt. Een kruiden shampoo van Kruidvat die bestemd is voor mensen met vet haar en houden van een verfrissende geur. Ik ben benieuwd!

 

 

 

kruidvat shampoo 3

De shampoo is best aan de dikke kant, maar ruikt ontzettend lekker! Hij is totaal niet intens, het is niet alsof je op de markt loopt en langs een kraam met kruiden loopt hoor. Maak je geen zorgen, je bent geen kruidenrek.

 

 

 

kruidvat shampoo 4

De shampoo schuimt goed en je hebt mijn een klein beetje nodig om al je haar goed te laten schuimen. ( maken jullie ook altijd een hanenkam trouwens? hihi )

Ik moest natuurlijk wel even testen hoe mijn haar eruit zag als het was opgedroogd. Zo moest ik een paar uur wachten totdat ik dit laatste stukje kon schrijven. Ik gebruik namelijk niet vaak een föhn omdat je haar daar zo droog van word en ja dat willen we niet in deze wintermaanden.

Mijn haar zacht er goed verzorgd uit en voelde zacht, ik gebruikte natuurlijk wel een conditioner maar die heb ik ook gebruikt in combinatie met een andere shampoo. Ik voel duidelijk verschil en mijn haar ruikt heerlijk fris en fruitig, ik bedoel kruidig haha!

 

Verkrijgbaar bij alle Kruidvat filialen
Kruiden Shampoo   € 0,99 per 500 ML

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *