Kruidvat | Limited Edition Handmousse Watermelon & Mandarin

Nu ik in een winkel werk merk ik dat ik graag mijn handen meerdere keren op een werkdag was. Ik vind het gewoon prettig om lekker ruikende en schone handen te hebben en helemaal als je vaak in contact bent met mensen. Ik denk dat ik zeker niet de enige ben! Daarom was ik erg enthousiast toen ik een pakketje binnen kreeg met twee producten van Kruidvat namelijk de Limited Edition Handmousse in de geur van mijn favorieten fruit Watermelon en één met de frisse geur van Mandarin. Je raadt het al. Tijd voor een review!

Reviews van Kruidvat:
Kruidvat – Scheergel sensitive flower festival
Kruidvat – Spa secrets magic of brazil
Kruidvat – Bruisbal lavendel roos
Kruidvat – Kruiden shampoo

Twee zomerse geuren waar ik na het lezen van wat voor geur het is al gelukkig van word! De Kruidvat Limited Edition Handmousse Mandarin en Watermelon hebben een handig reisformaat. Makkelijk in de tas als je op vakantie gaat bijvoorbeeld op een camping.

De Kruidvat Handmousse hydrateren, reinigen en maken je handen fluweelzacht. Het is een mousse dus het schuimt lekker en I love that! Romig en luchtig, precies wat ik fijn vind aan een handmousse.

De Handmousse Mandarin is heerlijk fris en doet mij echt denken aan verfrissing. Wat een lekkere geur zeg! Mijn handen ruiken na het reinigen nog heerlijk naar mandarijntjes 😀

Dan over na mijn favoriet van de twee, Handmousse Watermelon.
Het doet mij gelijk denken aan een zomerse fruitsalade met héél véél watermeloen. Zoet maar ook zeker fris! Een prachtige combi voor de zomer om je handen even goed te reinigen en tegelijk te verzorgen.

Dat is pas schuim en dit was serieus één druk op de knop. Genoeg om mijn handen goed in te zepen met een zomerse geur. Het plakt niet en voelt zijdezacht aan op mijn handen. Schuimt gemakkelijk maar niet overdreven veel en dat vind ik prima voor een handmousse.

Conclusie: Twee prachtige producten van de zomer als je op vakantie gaat of gewoon naar werk of festivals! Makkelijk mee te nemen in de tas door het kleine formaat. Een frisse geur Mandarin en een iets zoetere met Watermelon. Ik ben echt weg van deze Kruidvat Limited Edition Handmousse en hoop op nog meer verschillende geuren!

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja heerlijk!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Natuurlijk, dit is zo handig om mee te nemen!


Deze producten van Kruidvat zijn verkrijgbaar in de filialen en online.

Kruidvat Limited Edition Handmousse Watermelon 100ML  € 2,49 euro  
Kruidvat Limited Edition Handmousse Mandarin  100ML € 2,49 euro  


Welke geur vinden jullie lekker voor een handreiniging?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *