Kruidvat Originals | Vitamine E Dagcrème & Nachtcrème

Al lange tijd ben ik nieuwsgierig geworden naar de producten van Kruidvat Originals. Daar bedoel ik mee die super goedkope huidverzorgingsproducten waar ik altijd maar langs loop en denk, nah dat kan echt niet voor die prijs! Toch is het zo en kocht ik eindelijk wèl twee producten voor maar 1,99 euro per stuk! De Vitamine E Dagcrème & Nachtcrème van Kruidvat, gaan zij echt mijn huid verbeteren en zijn het fijne producten voor dat kleine prijsje?

Andere reviews van Kruidvat
Scheergel Sensitive & Flower Festival
Spa Secrets – Magic Of Brazil
Bruisbal Lavendel Roos
Kruiden Shampoo

Dus twee producten voor maar 4 euro, dat kan toch niet? Jawel! De Kruidvat Originals bieden niet alleen deze twee crèmes maar ook huidoliën voor het gezicht, oogcrèmes en kleimaskers voor deze prijs. Er zijn, volgens mij, vier verschillende lijnen. Alle lijnen hebben hun eigen kenmerkende ingrediënt:

  • Tea Tree heeft een antibacteriële en ontstekingsremmende werking. Geschikt voor de onzuivere huid.
  • Aloë Vera heeft een voedende en verzachtende werking. Geschikt voor de droge en gevoelige huid.
  • Vitamine E is een krachtig antioxidant en beschermt de huid tegen vrije-radicalen. Geschikt voor de normale en gemengde huid.
  • Granaatappel is een antioxidant met verzorgende eigenschappen die helpt de eerste tekenen van huidveroudering voorkomen.

Ik koos voor de Vitamine E omdat ik de geur van deze het rustigst vond ruiken. Ik hou niet echt van een sterke geur aan mijn gezichtscrème en het leek mij ook fijn om een crème te hebben met extra vitamine om mijn huid te beschermen tegen stralingen van buiten!

We beginnen de dag met een goede hydraterende dagcrème. Deze Vitamine E Dagcrème beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf, voor een gladde en soepele huid. Top, dat heb ik nou net nodig! Ik woon dan wel niet meer in het drukke Rotterdam, maar ook hier ‘ademt’ mijn huid schadelijke stoffen in!

Deze dagcrème is heerlijk zacht en trekt snel en goed in de huid. Ik heb geen laag over mijn gezicht van het product, super want dat gebeurd bij mij best vaak. Sommige crèmes trekken gewoon niet in bij mij. Deze wel, en hij ruikt vrij neutraal!

Na een lange dag werken is het tijd om mijn gezicht te reinigen en goed te verzorgen met de Vitamine E nachtcrème. Deze hydrateert en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid gedurende de nachtrust. Je huid is hard aan het werk terwijl jij lekker je dutje doet!

Ook deze crème vind ik erg fijn aanvoelen en trekt goed in. Hij is natuurlijk een stuk dikker, maar dat is meestal met een nachtcrème. De nachtcrème ruikt net zoals de dagcrème vrij neutraal.

Conclusie: Het zijn hele fijne crèmes voor een spotprijsje! Ik heb heel wat geprobeerd, maar deze zijn echt top! Natuurlijk hebben ze geen lekkere geur etc. maar dat is ook niet nodig. Ze doen hun werk prima en smeren goed. Al met al twee top producten van Kruidvat!

Op lange termijn, zo’n 3 weken, merk ik echt dat mijn huid een stuk beter aanvoelt. Het ziet er ook gezonder uit doordat het goed in gehydrateerd en niet droog aanvoelt. Top producten.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja want ik vind ze heel fijn!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker 🙂

Deze producten van Kruidvat Originals zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat winkels en in de onlineshop.
Kruidvat Originals Dagcrème         100ML    €1,99 euro
Kruidvat Originals Nachtcrème      100ML    €1,99 euro

Wat zijn jouw favorieten verzorgingsproducten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *