Kruidvat | Scheergel Sensitive & Flower Festival

Een gevoelige en snel geïrriteerde huid, dat is een korte eerlijke beschrijving over mijn huid. Jammer genoeg. Nu heb ik er niet alleen last van met bepaalde body lotions, huidverzorging of make-up, maar ook met het scheren krijg ik last. Ik krijg dan last van branderige plekken en pukkeltjes die ontzettend jeuken. Niet echt leuk als je net je benen hebt geschoren en je je panty kapot krabt van je jeuk ( helaas mij ook overkomen ).

Nu ben ik al een tijdje op zoek naar scheerschuim voor de gevoelige huid en kwam uit bij Kruidvat, de scheerschuim Sensitive. Ook kocht ik de scheerschuim Flower Festival die niet speciaal voor de gevoelige huid is, maar zo kan ik wel kijken of Sensitive juist meer bied!

 

Andere reviews van Kruidvat:
Spa Secrets – Magic Of Brazil
Bruisbal Lavendel-Roos
Kruiden Shampoo
Bolsius geurkaarsen

 

 

 

 

Dus twee verschillende scheergel’s waarbij Sensitive speciaal voor de gevoelige huid is met Aloë Vera en Flower Festival met witte bloemen geeft een kalmerend en zacht scheerresultaat met geen irritaties. Dus eigenlijk zouden ze allebei geschikt moeten zijn voor mij. Maar welke gaat er met de prijs vandoor?

Flower Festival is daarentegen iets goedkoper, al heeft het al een lage prijs, maar mijn eerste impressie van deze twee producten is dat ze veel op elkaar lijken.

 

 

Ik ga gewoon gelijk beginnen met Sensitive scheergel met Aloë Vera. Deze versie is geschikt dus voor de gevoelige huid. Aloë Vera staat zie ik vaak voorkomen bij producten voor de gevoelige huid en daarom denk ik ook dat deze scheergel precies is wat ik zoek.

Nou, aan de slag dus. Ik scheerde mijn benen, oksels en bikinilijn en was heel verrast hoe gemakkelijk het scheren werd. Hij ging zo soepel en mijn huid voelde totaal niet geïrriteerd. Ook na het afdrogen merkte ik geen rode bultjes of droge huid, wat ik meestal dus wel heb na het scheren. Wauw, wat een geweldig product! Ik ben zo blij dat ik deze heb getest <3

 

 

 

Maak van scheren een heerlijk moment voor jezelf met de Kruidvat Dames Flower Festival Scheergel. De scheergel met witte bloemen heeft een verkwikkende, frisse bloemengeur en is geschikt voor alle huidtypen. Dus dat zou dan ook voor de gevoelige huid moeten zijn.

De scheergel is gemakkelijk aan te brengen, net zoals de Sensitive. Hij ruikt subtiel naar bloemen en dat vind ik wel fijn. Niet te overdreven. Ook gaat het scheren mij makkelijk af, alleen merk ik wel dat ik toch wat rode bultjes krijg. Hmm, misschien toch niet geschikt voor de gevoelige huid?

 

 

 

Nog een foto van de scheergel bij elkaar, wat een kleuren zeg! Dit zijn serieus maar twee pompjes ( met uitschieten met Flower Festival oeps ). Je hebt dus echt maar weinig nodig en er ontstaat gelijk naar het aanbrengen een schuimsubstantie. Geweldig!

 

 

 

Conclusie: Het zijn hele fijne scheergel’s voor een kleine prijs. De Flower Festival ruikt heerlijk naar frisse bloemen en is een goed product voor mensen die geen gevoelige huid hebben. Hij werkt namelijk gewoon goed.

Heb je wel een gevoelige huid, ga dan zeker voor de Sensitive scheergel. Wat een geniaal product is dit! Ik gebruik hem nu elke keer als ik ga scheren, en heb helemaal geen last meer van een droge en geïrriteerde huid. Geen vervelende jeukende rode bultjes, een super scheergel dus!

 

Ga ik product nogmaals kopen?
De Sensitive ga ik zeker nogmaals kopen! De andere vind ik wel fijn, maar toch geen Sensitive voor mij extra zekerheid voor mijn gevoelige huid.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker! 

 

Deze producten zijn verkrijgbaar bij de Kruidvat in de winkels en online.

Flower Festival Scheergel                                   200 ml       €1,99 euro
Sensitive Scheergel voor de gevoelige huid    200 ml       €2,29 euro

 

Wat voor scheergel gebruiken jullie? Of wat gebruiken jullie voor het scheren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *