Kruidvat | Spa Secrets – Magic Of Brazil

Het weer zit niet echt mee, helaas veel regen. Geen lekker weer even naar het strand te gaan en te genieten van de zee en zon. Dit jaar ga ik helaas ook niet de zon opzoeken in een ander land, dus ik moet iets vinden om toch een beetje de ‘warme zomer’ in huis te halen. Nu kreeg ik laatst een pakketje binnen wat mij gelijk deed denken aan die heerlijke zomer en zon waar ik naar verlang, namelijk de nieuwe producten van Spa Secret wat bij de Kruidvat verkrijgbaar is De naam doet mij gelijk denken aan een warm oord: Magic Of Brazil.

Nu eens kijken of deze producten mij echt brengen waar ik heel graag wil zijn!

Andere producten van Kruidvat:
Bruisbal Lavendel-Roos
Kruiden Shampoo

spa 10

Van deze Spa Secret lijn Magic Of Brazil heb ik twee producten ontvangen namelijk de Shower Foam en de Body Oil. Ik ben groot fan van shower foams dus ook naar deze zonnige geur!

Van een body olie gebruik ik zelf niet alledaags, maar ik vind het wel lekker om te gebruiken. Een moment om dat eens op te pakken en mij goed te verzorgen om de zon in huis ( de douche ) te fantaseren!

De producten van deze spa & wellness lijn van Kruidvat zijn geïnspireerd op het traditionele Banho-ritueel, Braziliaanse kruidenbaden met hernieuwende en verfrissende krachten. Door de ingrediënten zoals acaïbes en maracuja zorgt het voor een zachte huid en een fruitige geur.
spa 7

Om te beginnen ga ik maar eens aan de Body Oil wagen. Oehhh wat ruikt dit zomers en bloemig zeg, heerlijk! Ik smeerde mijn huid eens goed in en merkte al gelijk dat je maar een klein beetje nodig hebt… oeps haha. Dus, gebruik niet teveel in één keer.

Even terug naar die geur, want wat is dat een verfrissende en opvallende aroma! Je waant je in het mooie Brazilië en dat allemaal in je eigen badkamer. Een echt moment van spa & wellness.

spa 8

Dan nu de shower foam, waar ik stiekem nu al enthousiast van word omdat ik de geur al heb ontdekt bij de body oil en gek ben op shower foams! Alsnog moet er getest worden, want alleen dan weet ik of het ook fijn te gebruiken is ( buiten de lekkere zoete aroma ofcourse ).

Mag ik tussendoor ook even een compliment geven over de verpakking. Het staat zo vrolijk in mijn badkamer, en niet alleen omdat het roze is hihi!

spa 1

Dit is dus de Shower Foam, dat ziet er goed en smooth uit. Ook ruik ik gelijk die heerlijke fruitige zoete geur weer waar ik bij de body oil al heel gelukkig van werd. Snel onder de douche ermee dus!

spa 4

Conclusie: Wil je je even een spa momentje geven zonder de deur uit te gaan? Neem dan deze producten mee in je winkelmandje! Serieus, je waant je even in Brazilië met de shower foam en maakt het nog eventjes af met de body oil als je de douche weer uit stapt. Het zijn echt heerlijke producten waar ik fan van ben geworden en zeker nogmaals ga kopen!

Ga ik product nogmaals kopen?
Ja!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker! Voor jezelf of als cadeau <3 

Deze producten van de lijn Spa Secret zijn verkrijgbaar in de Kruidvat winkels en online.

Magic Brazil Body Oil              250 ml       €4,99 euro
Magic Brazil Shower Foam     200 ml       €3,99 euro

Welke shower foam/gel gebruiken jullie nu onder de douche?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *