Lancaster| Instant Glow Peel-Off Mask

Dit weer van warm 20 graden in het zonnetje tot 10 graden met een winterjas, brengt mijn huid echt in de war. Oneffenheden en een doffe huid komen gelijk de hoek om kijken. Help! Op dit moment heeft het meer liefde en verzorging nodig dan anders. Een masker is de perfecte manier om dit te doen en deze keer probeer ik de glow weer terug te krijgen met de Instant Glow Peel-Off Mask van Lancaster. Dat klinkt mij en mijn huid wel goed in de, uh … oren poriën?

Masker reviews:
Dr van der Hoog – Crememasker avocado
Biore – Houtskool masker 1 minuut zelfverwarmend
Lush – Love lettuce masker
Action – Facial sheet mask blueberries yogurt extract

Een ‘glowy’ skin is op dit moment echt helemaal hot. Het draait allemaal om een natuurlijke glow op het gezicht, weg met die dofheid! Lancaster komt daarom met de Instant Glow Peel-Off Mask die jouw huid die perfecte glow geeft en je huid hydrateert.

Wist jij dat Lancaster al bestaat vanaf 1947! Super lang al dus. Ook hebben ze al meer dan 500 patenten en word het al in 40 landen verkocht!

Oké nu weer terug naar het product, het nieuwe glow peel-off masker! Er zijn drie soorten Firmness & Glow, Purity & Glow en de Hydration & Glow. Zoals je ziet alles draait om die glow die je met deze maskers binnen 20 minuten bereikt!

De maskers zijn voor jou met weinig tijd of net na dat weekend/avond feesten. Je huid is dof en heeft vocht nodig. Daar is je redding!

De Pink Gold Peel-Off Mask Hydration & Glow heeft een zachte peel-off formule verrijkt met polysacchariden(Gr. poly- “veel” + sákkharon “suiker”). Whut? Dit is eigenlijk een afsplitsing van water.

Kort gezegd je huid is meer gehydrateerd, strakker en stralender uit!

Het gebruik:
Je brengt het Instant Glow Peel-Off Mask aan op een gereinigde droge huid. Breng hem royaal ( 2mm) aan over het gehele gezicht of alleen op de plekken waar je het wil zoals op de T-zones of op droge plekken op je huid.

Vermijd met aanbrengen de ogen en contour, wenkbrauwen en haargrens. Daarna is het alleen nog maar 20 minuten heerlijk ontspannen op een relaxte plek in je omgeving. Ik zit graag op mijn grote bank met mijn benen omhoog en ogen gesloten en jij?

Zijn de 20 minuten voorbij peel het masker voorzichtig van het gezicht.
Dit gaat heel gemakkelijk en het voelt als een heerlijk nieuw begin van een zachte huid!

Conclusie: Wat een heerlijk ontspannen masker en wat word mijn huid er glowy en gehydrateerd van! Precies wat het moet doen! Het trekt totaal niet en voelt zacht aan op de huid. Ook het verwijderen ging heel gemakkelijk en snel. Geweldig product voor iedereen waarbij de huid een boost nodig heeft! Love it <3

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Ja heel graag! Ik vind hem super fijn.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Yesss! Spread the news!


Dit product van Lancaster is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Lancaster Instant Glow Pink Gold Peel-Off Mask 75 ML       € 35,69 euro  
( Dit is de adviesprijs en kan verschillen door kortingen.)

Welk masker gebruiken jullie graag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *