Lancome | Cils Booster Lash Revitalizing Serum

Je wimpers hebben het steeds te voorduren als je graag make-up draagt. Elke keer een laagje mascara en s’ avonds weer eraf halen met een oogreiniger. De wimpers zijn kleine haartjes en erg gevoelig en kwetsbaar. Wees er dus zuinig op! Nu merk ik dat mijn wimpers wat dunner en zwakker worden doordat ik veel make-up draag, als ik het ook vergelijk met jaren terug. Dus, we gaan ze eens een boost geven! Ik probeerde 5 weken lang het Lancome Cils Booster Lash Revitalizing Serum uit. Het kwam zo vaak langs op Instagram en ik werd er steeds nieuwsgieriger naar. Hierbij mijn eerlijke mening en ook het resultaat! Zou jij wel eens een serum gebruiken voor je wimpers?

Reviews van Lancome:
Lancôme | Rénergie Yeux Multi-Glow Eye Cream
Parfum | Lancome Idôle Eau De Parfum

Hier is hij dan het Lancome’s CILS Booster Lash Revitalizing Serum. Dit product helpt uw wimpers te herstellen nadat deze, net zoals uw haar, worden blootgesteld aan allerlei soorten producten. Elk jaar verliezen we gemiddeld 2 000 wimpers, bizar veel toch! Het serum helpt dankzij zijn hormoonvrije formule je wimpers te versterken. Er zit zelfs hyaluronzuur in verwerkt om dit het meest te stimuleren. In 4 weken tijd zijn uw wimpers gerevitaliseerd, dichter, dikker en resistenter. Ik plakte voor de zekerheid nog een weekje achteraan.

Zo’n 83% van de testers meldden minder wimperverlies tijdens het verwijderen van de make-up.

Bij 87% van de testers vonden hun wimpers versterkt.

En zo’n 80% van de testers meldden dat de beschadigde wimpers gerevitaliseerd leken.

In het kort:
• Wimper-herstellend serum
• Revitaliseert, versterkt en vermindert wimperverlies
• Eenvoudige toepassing
• Gebaseerd op Aminozuren
• Bevat Hyaluronzuur
• Zonder hormonen

Hoe te gebruiken:
1.
Breng het serum langs de wortel van de wimpers en vanaf de basis tot aan de uiteinden aan. ‘s morgens & ‘s avonds.
2. Wacht 1 minuut met het aanbrengen van uw oogmake-up.

Tip: Breng voor nog dikkere en vollere wimpers na het serum een primer aan, gevolgd door uw favoriete mascara.

INGREDIËNTEN
AQUA / WATER / EAU ● ALCOHOL DENAT. ● GLYCERIN ● HYDROXYETHYLCELLULOSE ● PENTYLENE GLYCOL ● SODIUM HYALURONATE ● MADECASSOSIDE ● ROSA CENTIFOLIA EXTRACT / ROSA CENTIFOLIA FLOWER EXTRACT ● ROSA MEICHIBON/DELGRAMAUE CALLUS ● SAFFLOWER GLUCOSIDE ● THREONINE ● SODIUM CITRATE ● ARGININE ● SERINE ● 2-OLEAMIDO-1, 3-OCTADECANEDIOL ● PROLINE ● ALANINE ● AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE ● ASCORBYL GLUCOSIDE ● PROPANEDIOL ● PROPYLENE GLYCOL ● HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL ● CITRIC ACID ● XANTHAN GUM ● PANTHENOL ● BIOTIN ● GLUTAMIC ACID ● POLYSORBATE 21 ● TOCOPHEROL ● TOCOPHERYL ACETATE ● PHENOXYETHANOL

Ik heb dus het Lancome Cils Booster Lash Revitalizing serum 5 weken gebruikt. Alleen ‘s ochtends want ik wrijf als ik slaap vaak in mijn ogen. Hierboven zie je de before en after foto’s. Wat mij gelijk opvalt is dat mijn wimpers veel dikker zijn! Prachtige gezonde wimpers, vinden jullie ook niet?

Qua lengte zie ik niet echt verschil, maar ze zijn zeker vooruit gegaan. Wat ik wel merkte is dat als je teveel serum aanbracht je na een paar uur nog steeds wat serum zag zitten op je wimperlijn. Dus, echt niet teveel gebruiken en goed langs de wortels aanbrengen. Ik heb het ook niet over mijn hele wimpers aangebracht, alleen langs te wortels en wat naar boven uitgesmeerd. Het was goed te doen elke ochtend!

Conclusie: Wil je meer volume en sterkere wimpers, probeer het zeker uit. Dan is het het zeker waard! Wil je lengte, dan zou ik overwegen een ander product te proberen. Daar zag ik geen verschil in. Ik ben wel blij dat ik het heb uitgeprobeerd, want ik was er altijd een beetje sceptisch over. Je ziet duidelijk na 5 weken resultaat!

Na die weken is het serum trouwens nog niet op. Er zit nog genoeg in om nogmaals te doen als je het alleen in de ochtend aanbrengt.

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Misschien over een tijdje wel weer als ik merk dat mijn wimpers het nodig hebben.

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Jazeker!


Dit product van Lancome is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Lancome Cils Booster Lash Revitalizing Serum     € 49,99 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Hebben jullie ervaring met wimperserums?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *