Lancôme | Rénergie Yeux Multi-Glow Eye Cream

De wintertijd is begonnen en dat merk ik gelijk. Ik ben wat sneller moe en vind het al vroeger donkerder worden buiten. Om wat meer positiviteit te brengen in deze donkere dagen probeer ik heel wat nieuwe producten uit. Zo ook de Rénergie Yeux Multi-Glow Eye Cream van Lancôme om in ieder geval de donkere plekken onder mijn ogen te minderen. Haha, je moet wat! Lees in dit artikel wat ik van deze oogcrème vind en of het effect geeft na een paar weken in gebruik.

Verzorging reviews:
Bioré – Blauwe Agave Baking Soda Houtskool
Lancaster – Instant Glow Peel Off Mask
Douglas Naturals – Fine Moisturising Mist
Clinique – Moisture Surge 72 Hour Auto Replenishing

Eigenlijk is de oogcreme Rénergie Multi-Glow van Lancome speciaal samengesteld voor probleempjes die opduiken vanaf 60 jaar. Het is de eerste voedende oogcontourcrème die hiervoor geschikt is!

Ik ben nog lang geen 60 en heb deze probleempjes natuurlijk nog niet. Gelukkig is de Multi-Glow Eye Cream ook geschikt voor mijn leeftijd en zou mij onmiddellijk een mooie glow geven! Perfect voor vermoeide ogen en bestrijdt rimpels onder de ogen. Klinkt goed!

Met zijn lichte bloemengeur en rijke crèmetextuur heeft Rénergie Yeux Multi Glow een hydraterend effect. Ook geeft hij de huid een fris gevoel.

Lancome heeft gebruik gemaakt van extracten uit de rode Schizandra-bes en lijnzaad. Dit extract verlicht de vermoeide ogen en gaat na verloop van tijd de oogcontouren er beter uitzien! Het strijkt de rimpels onder de ogen zacht en de huid voelt zachter aan.

Nu heb ik niet echt hele erge wallen, maar ik kan zeker wat glow gebruiken onder de ogen. De Rénergie Yeux Multi Glow breng ik dagelijks op de gereinigde huid aan. Een klein puntje maar, want je hebt echt veel minder nodig dan je denkt. Ik masseer het zachtjes in onder de ogen door zachtjes 1 seconde aan te drukken van binnen naar buiten.

Conclusie: Wat een heerlijk zachte oogcrème en wat heb je maar weinig nodig zeg! Met dit kleine potje kun je een hele tijd mee vooruit. Super, want het is best een prijzig product. De geur is bloemig, maar zeker niet te opvallend. Gewoon een frisse geur.

Ik merkte na 2 weken wel dat mijn wallen wat minder waren en ik had een wat heldere blik. Ook de huid onder mijn ogen voelt een stuk zachter en minder droog. Daar heb ik nu met de koudere dagen vaak meer last van.

Of het helpt tegen rimpels? Ja, daar ben ik natuurlijk niet de perfecte proefpersoon voor. Misschien over een jaar of 40?

Ga ik deze producten nogmaals kopen?
Misschien wel! Of ik moet nog iets beters vinden haha!

Zal ik het aanbevelen aan vrienden?
Voor de oudere dames zou dit misschien geschikter zijn. De jonge vrienden zullen het wel een fijn product vinden, zeker!


Dit product van Lancome is verkrijgbaar bij o.a. Douglas in de winkel en online. 

Lancome Rénergie Yeux Multi-Glow Eye Cream 15 ml     € 67,48 euro   
( Dit is de adviesprijs, de prijs kan verschillen door kortingen ).

Gebruiken jullie een oogcrème? Zo ja, welke?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *